Intim egészség csomag hölgyeknek
Gyógynövények a női intim egészségért

1 havi adag

  • Gyakran küzdesz felfázással, hüvelygombával, intim gyulladásokkal?
  • Ezek a visszatérő fertőzések nem csak az önbizalomra, de a szexuális élet minőségére és a termékenységre is negatív hatással lehetnek
  • Ez a termékcsomag speciálisan az intim egészség támogatására készült, hölgyeknek
  • A természet patikájának válogatása, jótékony baktériumokkal kiegészítve
  • Aloe vera, fokhagyma, tőzegáfonya, almaecet az alsó húgyutak és a hüvely egészségéért
  • 4 természetes készítmény egy csomagban, akciós áron! 1 havi adag

1 db szállítása GLS futárral:
990 Ft

További szállítási módok
8140 Ft helyett csak
7245 Ft A te megtakaritasod:
-895 Ft (11%)

Termékleírás

A női intim flóra egyensúlya kulcs az egészséges és örömteli szexuális együttlétekhez és a termékenységhez is. Candida (hüvelygomba), rendszeres felfázás, hüvelyi fertőzések: ezek valamelyike minden 2. nőnél rendszeresen jelentkezik. A fájdalmas és kellemetlen tünetek mellett a hölgyek önbizalmát is jelentősen visszaveti, ráadásul a felhőtlen nemi életet is ellehetetleníti és bizony a termékenységre is hatással lehet.

Felfázás, fertőzések és a termékenység

A húgyúti fertőzéseket olyan baktériumok okozzák, amelyek ugyan általában közvetlenül a húgycsövet támadják meg, innen azonban könnyedén okoznak fertőzést közvetlenül a méhnyakban is. Innen lépésről lépésre hozhatnak létre gyulladást a petevezetékben, petefészekben is. Az ismétlődő gyulladás pedig a petevezeték elzáródásához, egyéb komplikációkhoz vezethet.

A candida gomba elterjedése a szervezetben szintén hasonló módon károsítja a női reproduktív szervezetet. A viszkető, égő érzés és hüvelyfolyás mellett a fertőzés kihathat a menstruációs ciklusra, gyulladást, vagy akár cisztákat is okozhat a petefészekben.

Sok esetben a hüvely fertőzéseit helyileg kezelik, azaz kenőcsökkel, kúpokkal, ám ezek ideig-óráig működnek, alkalmazásuk után gyakori, hogy “visszatér” a probléma. Ezek a helyileg ható termékek ugyanis sok esetben gyengítik a hüvely természetes védekezőképességét, így bár az aktuális fertőzés elmulasztásában hatékonyak lehetnek, de szabad utat hagynak egy újabb kialakulásának.

A felfázásra gyakran felírt antibiotikum szedése pedig a bélflóra egyensúlyát boríthatja fel annyira, hogy a káros gombák is könnyebben elszaporodhatnak a szervezetben. Emiatt lehetséges az, hogy sok nőt egyszerre több intim probléma is érint.

A Babalesz speciális Intim egészség hölgyeknek csomagját úgy állítottuk össze, hogy hatékonyan támogassa az immunrendszert ezekkel a fertőzésekkel szemben. Közismerten hatékony gyógynövények, tudományos eredményekkel is alátámasztott hatással a női intim egyensúly helyreállítására. Kifejezetten olyan hölgyeknek ajánljuk, akik rendszeresen küzdenek visszatérő hüvelyi fertőzésekkel, felfázással. Javaslatunk legalább 3 havi kúra (1 csomag 1 hónapra elegendő adagot tartalmaz).

Bővebben a hatóanyagokról

Tudnivalók, érdekességek a termékben található hatóanyagokról, a legújabb vizsgálatok és tudományos eredmények tükrében.*

NETAMIN AMERIKAI TŐZEGÁFONYA FORTE (30 kapszula)

Közkedvelt azon hölgyek körében, akik könnyebben felfáznak, de komoly húgyhólyaggyulladás esetén is alkalmazzák kiegészítő kezelésként. Tudományosan is alátámasztott, hogy az amerikai tőzegáfonya a gyulladásos folyamatokért felelős E.coli baktérium hatástalanításában segíti a szervezetet. 1, 2, 3, 4

A Netamin Amerikai Tőzegáfonya Forte 50:1 arányú amerikai tőzegáfonya kivonatot tartalmaz, ami annyit jelent, hogy 1 kapszula tartalma 25 000 mg friss tőzegáfonya gyümölcsnek felel meg.

A termék emellett extra hatóanyagokat is tartalmaz, mint:

– C-vitamint, amely hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez is. Ez fontos abban, hogy szervezeted képes legyen a különböző fertőzésekkel szembeni védelemre.
Lactobacillus acidophilust, amely az emberi szervezet szempontjából jótékony baktérium. A lactobacillus acidophilus baktérium természetes formában is megtalálható szervezetünkben, így a bélrendszerben és a hüvelyben is, ahol biztosítja a védelmet a fertőzéseket okozó „rossz” baktériumokkal szemben.

Ezeknek a jótékony baktériumoknak a száma jelentősen lecsökkenhet stressz, helytelen táplálkozás, fertőzések, túlzott mértékű alkoholfogyasztás, dohányzás nyomán, vagy gyógyszeres, antibiotikumos kezelés következtében. Csökkenő számuk közvetlen kapcsolatban állhat gombás és egyéb fertőzések kialakulásával is.

NETAMIN FOKHAGYMA KAPSZULA (30 lágyzselatin kapszula)

A fokhagyma népgyógyászati használatának is óriási irodalma van, az elmúlt évtizedekben pedig a tudomány is igazolta szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásait. Kénvegyületei erősítik az immunrendszert, emellett a fokhagyma hozzájárul a káros mikroorganizmusokkal (gombákkal, baktériumokkal) szembeni ellenálló képességhez, ezért gombás fertőzések (pl. Candida) esetén kifejezetten javasolt kúraszerű használata.5

A Netamin Fokhagyma kapszula szagmentes kivonatot tartalmaz, így nem kell aggódnod a kellemetlen illatok miatt!

NETAMIN ALOE VERA KAPSZULA (60 lágyzselatin kapszula)

Az aloe vera növény húsos leveleit kettévágva csordul ki az értékes aloe vera gél, ami 75 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, úgy, mint:

– vitaminok: A-, C-, E-vitamin, B12-vitamin, folsav, kolin
– ásványi anyagok: kalcium, króm, réz, szelén, mangán, magnézium, cink
– aminosavak: a 8 esszenciális (élethez elengedhetetlenül szükséges) aminosavból 7-et tartalmaz6

Mindezek mellett pedig értékes enzimeket, zsírsavakat, aminosavakat, antiszeptikus (fertőzés, kórokozók elleni) szaponinokat is tartalmaz nagy mennyiségben. Ettől már önmagában értékes tagja a csomagunknak, de emellett az aloe vera mikroorganizmusokkal szembeni természetes védelemhez, támogatja az immunrendszer normál fenntartását is. Polifenol és egyéb összetevőinek együttes erejével képes megfékezni bizonyos baktériumok növekedését, amelyek betegségekhez vezethetnek. 7

A Netamin Aloe Vera kapszula kivonatot tartalmaz 200:1 arányban. Mit jelent ez? Hogy 1 kapszula tartalma 5000 mg aloe vera gélnek felel meg! A kivonatok koncentrált formában tartalmazzák a legértékesebb hatóanyagokat. Így kis mennyiségben is olyanok, mintha egy jókora adagot juttatnánk szervezetünkbe.

NETAMIN ALMAECET 400 mg KAPSZULA (60 kapszula)

Az almaecet fő hatóanyagként ecetsavat tartalmaz, ami bizonyítottan antibakteriális hatással bír. A húgyúti fertőzések kb. 90%-át az Eschericha coli, azaz E. coli baktérium okozza – tanulmányok szerint az almaecet képes felére csökkenteni az E. coli növekedését. Az almaecet hasznos kiegészítő a gombás fertőzések esetében is, mint pl. Candida fertőzés esetén. 9 Az almaecet továbbá számos gyulladáscsökkentő és antioxidáns vegyületet is tartalmaz, ezzel hozzájárulhat a fertőzéses betegségek tüneteinek enyhítéséhez.

Összességében az almaecet – mint természetes antibiotikum – a fertőzések, gyulladások megelőzésében és kezelésében is egyaránt nagy segítségre lehet. Szedésével egyúttal fokozhatjuk a szervezet kórokozókkal szembeni természetes védekezőképességét is.

* Kijelentjük, hogy a termékeinkben található hatóanyagokról szóló írásaink kizárólag ismeretterjesztő és tájékoztató célokat szolgálnak. Az általunk közzétett információk nem minősülnek hatásállításoknak, sem orvosi tanácsnak, illetve nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést. A hatóanyagokat a legújabb, releváns, lektorált tudományos szakirodalmi adatok alapján mutatjuk be, általános érvényűen, nem termékspecifikusan. Szakértőink törekednek arra, hogy átfogó képet nyújtsanak a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokról és azok eredményeiről mindazoknak, akik erre fogékonyak és ismereteiket bővíteni szeretnék.

Hivatkozások

1 Pérez-López FR, Haya J, Chedraui P. Vaccinium macrocarpon: an interesting option for women with recurrent urinary tract infections and other health benefits. J Obstet Gynaecol Res. 2009 Aug;35(4):630-9.

2 Fu Z, Liska D, Talan D, et al. Cranberry Reduces the Risk of Urinary Tract Infection Recurrence in Otherwise Healthy Women: A Systematic Review and Meta-Analysis. J Nutr. 2017 Dec;147(12):2282-2288.

3 Koradia P, Kapadia S, Trivedi Y. Probiotic and cranberry supplementation for preventing recurrent uncomplicated urinary tract infections in premenopausal women: a controlled pilot study. Expert Rev Anti Infect Ther. 2019 Sep;17(9):733-740.

4 Maki KC, Kaspar KL, Khoo C, et al. Consumption of a cranberry juice beverage lowered the number of clinical urinary tract infection episodes in women with a recent history of urinary tract infection. Am J Clin Nutr. 2016 Jun;103(6):1434-42.

5 Ankri S, Mirelman D. Antimicrobial properties of allicin from garlic. Microbes Infect. 1999 Feb;1(2):125-9.

6 Atherton P. The essential Aloe vera: The actions and the evidence. 2nd ed 1997.

7 Nejatzadeh-Barandozi F. Antibacterial activities and antioxidant capacity of Aloe vera. Org Med Chem Lett. 2013 Jul 19;3(1):5.

8 Roe AJ, O'Byrne C, McLaggan D, et al. Inhibition of Escherichia coli growth by acetic acid: a problem with methionine biosynthesis and homocysteine toxicity. Microbiology. 2002 Jul;148(Pt 7):2215-22.

9 Jabir HB, Abbas FN, Khalaf RM. In vitro assessment of antifungal potential of apple cider vinegar and acetic acid versus fluconazole in clinical isolates of otomycosis. TQMJ. 2011;5(1):126-33.

Adagolási javaslat

Reggeli előtt: 2 db Netamin Aloe Vera lágyzselatin kapszula Ebéd közben: 1 db Netamin Fokhagyma kapszula, 1 db Netamin Amerikai Tőzegáfonya kapszula, 1 db Netamin Almaecet 400 mg kapszula Vacsora közben: 1 db Netamin Almaecet 400 mg kapszula Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: Fokhagyma kapszula fogyasztásánál véralvadásgátló gyógyszert szedőknél orvosi ellenőrzés javasolt! Terhesség vagy szoptatás alatt almaecet szedése nem ajánlott, de a csomag többi összetevőjével kapcsolatban is kérje ki kezelőorvosa tanácsát!

Hatóanyag-táblázat, összetevők

Amerikai Tőzegáfonya kapszula:
HatóanyagA napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
NRV%
Amerikai tőzegáfonya kivonat (50:1)500 mg-
C-vitamin60 mg75%
Lactobacillus Acidophilus10 mg-
Fokhagyma kapszula:
Hatóanyag-tartalomA napi adag tartalmaz
(1 lágyzselatin kapszula)
NRV%
Fokhagyma olaj
(100:1 kivonat)
10 mg-
Allicin-tartalom7,2 mg-
Aloe Vera kapszula:
Hatóanyag-tartalomA napi adag tartalmaz
(2 db lágyzselatin kapszula)
NRV%
Aloe vera gél (fagyasztva szárított porként)
200:1 arányú kivonat
25 mg, amely megfelel 5000 mg aloe vera gélnek-
Almaecet 400 mg kapszula:
HatóanyagA napi adag tartalmaz
(2 kapszula)
Almaecet por
(5% savtartalommal)
800 mg
*=NRV%: Napi beviteli referencia érték százaléka (felnőttek esetén) -=NRV%: Nincs napi beviteli referencia érték.

Hozzászólások