Netamin Fűrészpálma kapszula
Gyógynövény a prosztata egészségéért

30 db kapszula

  • egészséges prosztata és nemzőképesség természetes támogatásához
  • a prosztata egészsége szorosan összefügg a spermiumok egészségével, mozgékonyságukkal
  • a fűrészpálma hozzájárul a prosztata egészségének fenntartásához
  • támogatja a normál vizelési funkció fenntartását jóindulatú prosztatamegnagyobbodás esetén
  • prosztata-gyulladás esetén is ajánlott
  • férfiaknak életkortól függetlenül, megelőzés céljából is javasolt szedése
  • 1 havi adag

1 db szállítása GLS Futárral kuponbeváltás nélkül:
990 Ft

További szállítási módok
2190 Ft

Termékleírás

Fűrészpálma, a prosztata őre

A férfiak 70%-a élete folyamán előbb-utóbb szembesülni kénytelen a prosztata jóindulatú megnagyobbodásával, ami a prosztata nem megfelelő működéséhez vezethet. A fűrészpálma hozzájárul a prosztata egészségének fenntartásához, csökkenti a prosztata jóindulatú megnagyobbodása által okozott panaszokat. Kedvező árú termék, mellékhatása nincsen, szedésével csak nyerni lehet!

A fűrészpálma Észak-Amerikában őshonos, kis méretű pálmafajta. Akár 700 évig is elél, nagyon ellenálló, vadon termő növény, aminek biológiailag aktív hatóanyagai barnás-fekete bogyóiban találhatóak. Jótékony hatásait az amerikai indiánok is felfedezték, elsősorban gyakori éjszakai vizelés, heregyulladás, prosztatagyulladás, impotencia, húgyúti fertőzések kezelésére használták.

Napjainkban a fűrészpálmát – vagy más néven szabalpálmát – előszeretettel alkalmazzák jóindulatú prosztatamegnagyobbodás, prosztatagyulladás esetén.

A Netamin Fűrészpálma napi adagja 1 kapszula, ami 450 mg hatóanyagot biztosít a férfi szervezet számára.

Mi köze a prosztatának a férfi nemzőképességhez?

A férfiak nemzőképességét alapvetően meghatározza a prosztata egészsége. A prosztata (vagy másnéven dülmirigy) egy dió nagyságú szerv, ami a húgyhólyag alatt helyezkedik el, a húgyvezetékek és az ondóvezeték találkozásánál. Ez a szerv is termel egy fontos váladékot, amely többek között cinket, fehérjéket, különböző enzimeket tartalmaz. A prosztata által termelt váladék magömléskor az ondóval keveredik, mozgékonyabbá, életképesebbé teszi a spermiumokat és biztosítja számukra a kedvező kémhatást. A prosztata gyulladásos betegségei során ez a váladék is megváltozik, így okozva nemzőképességbeli problémákat a férfiaknál.

A prosztatagyulladás tünetei lehetnek:

Gyakori, fájdalmas vizelés; láz; akár teljes vizelési képtelenség; termékenységi problémák.

A jóindulatú prosztatamegnagyobbodás tünetei lehetnek:

Nehezen induló vizelés; akadozó vizelet; vizelet-visszatartás nehézsége; gyakori vizelés inger, égő fájdalom vizelés közben; véres vizelet; termékenységi problémák.

OGYÉI szám: 22692/2019. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.

Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ahogyan a természetes növényi nyersanyagok sem “egyenszínűek”, a kapszuláink tartalmában is megfigyelhetők színbeli eltérések, variációk. Míg sok más gyártó szintetikus festékek és színezékek használatával éri el, hogy minden egyes kapszula egyformán nézzen ki, addig a Netamin termékeivel mi minden erőnkkel törekszünk a lehető legtermészetesebb megoldásokra. Ezért úgy gondoljuk, jobb, ha az összetevőket eredeti, természetes állapotukban hagyjuk – így egészségre gyakorolt pozitív hatásuk sem szenvedhet kárt.

 

 

Bővebben a hatóanyagokról

Tudnivalók, érdekességek a termékben található hatóanyagokról, a legújabb vizsgálatok és tudományos eredmények tükrében.*

A modern klinikai kutatások bebizonyították, hogy a fűrészpálma segíthet csökkenteni az 5-alfa-reduktáz nevű enzim aktivitását, amely a tesztoszteront dihidrotesztoszteronná (DHT) alakítja át. A DHT erőteljesen stimulálja a prosztata sejtek burjánzását, ezzel prosztatamegnagyobbodást okoz. Ez a megnagyobbodás 30 éves kor körül indul el, kellemetlen tünetei 40 év felett a férfiak ötödét, 50 év felett a férfiak felét, 70 év felett pedig a férfiak 75 százalékát érintik.

A fűrészpálma szerencsére segíthet a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás tüneteinek enyhítésében, hozzájárul a prosztata egészséges működéséhez, segíti a vizelet áramlását és támogatja a 45 év feletti férfiak normál vizelési funkcióit. Emellett jótékony hatású lehet prosztatagyulladás esetén is.1-2

Íme egy kutatás konkrét eredményei: A fűrészpálma-kivonattal (320 mg/nap) kezelt alanyok húgyúti tünetei (vizelethiány, inkontinencia, stb.) 28 százalékkal csökkentek, a nocturia 25 százalékkal, vizeletmennyiségük maximuma és középértéke pedig 24-28 százalékkal nőtt. Jelentősen csökkent emellett a (hólyagban rekedő) maradékvizelet mennyisége, mintegy 43 százalékkal.3

Egy összefoglaló tanulmány szerint a fűrészpálma kivonata jelentős mértékben enyhíti a prosztata jóindulatú nagyobbodásának tüneteit, fokozza a vizeletsugár erejét, javítja az életminőséget, és a betegek jól tolerálják.4 Hatékony lehet a húgyúti problémákra. Késleltetheti a prosztatabetegség lefolyását, különösen a progresszió szempontjából magas kockázati csoportba kitett betegeknél.5

Megelőzési célzattal is kifejezetten ajánlott, életkortól függetlenül!

A tudatos prosztatavédelemben mondhatni nincs korhatár, hiszen a prosztatagyulladás például jellemzően fiatal (45 év alatti) férfiaknál fordul elő, míg a prosztatamegnagyobbodás inkább az idősebb (40 év feletti) férfiakat érinti.

Csomagban még kedvezőbb!

Vásárold meg csomagban kedvezőbb áron, ide kattintva »

* Kijelentjük, hogy a termékeinkben található hatóanyagokról szóló írásaink kizárólag ismeretterjesztő és tájékoztató célokat szolgálnak. Az általunk közzétett információk nem minősülnek hatásállításoknak, sem orvosi tanácsnak, illetve nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést. A hatóanyagokat a legújabb, releváns, lektorált tudományos szakirodalmi adatok alapján mutatjuk be, általános érvényűen, nem termékspecifikusan. Szakértőink törekednek arra, hogy átfogó képet nyújtsanak a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokról és azok eredményeiről mindazoknak, akik erre fogékonyak és ismereteiket bővíteni szeretnék.

Hivatkozások:
1 Shoskes DA. Phytotherapy in chronic prostatitis. Urology. 2002;60(6 Suppl.):35–37.
2 Morgia G, Mucciardi G, Galì A, et al. Treatment of chronic prostatitis/chronic pelvic pain syndrome category IIIA with Serenoa repens plus selenium and lycopene (Profluss) versus S. repens alone: an Italian randomized multicenter-controlled study. Urol Int. 2010;84(4):400-6.
3 Wilt TJ, Ishani A, Stark G, et al. Saw palmetto extracts for treatment of benign prostatic hyperplasia: a systematic review. JAMA. 1998 Nov 11;280(18):1604-9. 4 Gerber GS, Fitzpatrick JM. The role of a lipido-sterolic extract of Serenoa repens in the management of lower urinary tract symptoms associated with benign prostatic hyperplasia. BJU Int. 2004 Aug;94(3):338-44.
5 Vinarov AZ, Spivak LG, Platonova DV, et al. 15 years' survey of safety and efficacy of Serenoa repens extract in benign prostatic hyperplasia patients with risk of progression. Urologia. 2019 Feb;86(1):17-22.

Adagolási javaslat

Felnőtteknek napi egy kapszula, lehetőleg étkezés után, bő folyadékkal.

Hatóanyag-táblázat, összetevők

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)NRV %
Fűrészpálma450 mg-
*=NRV%: Napi beviteli referencia érték százaléka (felnőttek esetén) -=NRV%: Nincs napi beviteli referencia érték. Összetevők: Fűrészpálma, cellulóz

Hozzászólások

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.