Történetünk

A Babalesz.hu csapata azért dolgozik minden nap immár 10 éve, hogy természetes és tudományosan bizonyított megoldásokkal hozzásegítsen Téged a megfelelő hormonegyensúlyhoz és egészséges termékenységhez.

2010-ben jött létre a tudományosan megalapozott, természetes készítményeket fejlesztő és forgalmazó Netamin márka és webáruház. Miután egyre több termékenységi problémákkal kapcsolatos kérdést kaptunk, rájöttünk: nem ülhetünk tétlenül. Kutatásaink során nagyon sok olyan adatot találtunk, melyek egyértelműen rámutattak: a termékenységi és hormonegyensúly-zavarok sok esetben a modern életvitelből eredő életmódbeli, tápanyagbeviteli problémákból fakadnak, melyek természetes készítményekkel sok esetben kiküszöbölhetőek. Emellett nagyon sok gyógynövény nem csak a tradicionális fitoterápiás szakirodalom szerint, de klinikai kutatások alapján is bizonyítottan segítségére lehet a babát várók egészségének szolgálatában.

Óriási mérföldkő volt ezután a Babalesz.hu megalapítása 10 évvel ezelőtt, hiszen így már külön oldalon tudtunk ezzel a speciális területtel foglalkozni – immár speciális életmód tanácsokkal is!

Első lépésként kifejlesztettük a ProCreation Nőknek és a ProCreation Férfiaknak nevű készítményeinket, hogy komplex segítséget nyújthassunk a termékenység támogatásához. Mivel hiteles információ mennyiségében is nagy hiányosságokat láttunk, szakértőink nagyon sok, tudományosan megalapozott, gyakorlatias cikket, tartalmat kezdtek el írni – és írnak azóta is – hogy ezzel is segítsünk mindenkit, akit csak a téma érint. Az elmúlt évtizedben termékkínálatban és tartalomban is folyamatosan igyekszünk fejlődni.

Mikor a babalesz.hu-t elindítottuk, alig volt a témában fellelhető, hiteles információ, vagy termék. Időközben sok hasonló oldal és termék indult el, változó minőségben. Mi örülünk annak, hogy a témával egyre többen foglalkoznak. Nem foglalkozunk viszont azzal, hogy termékeinket és tartalmainkat is sok esetben másolják, mivel számunkra nem egy piaci verseny a babát várók és a hormonegyensúlyra törekvők támogatása, hanem szívből fakadó missziónk, melyet az elmúlt tíz év eredményei igazolnak. Mi minden nap azért dolgozunk, hogy látogatóink egészségét és boldogságát szolgáljuk, erre tettük fel életünket, ezt csináljuk ma is, és ezt tervezzük holnap is.

A Babalesz.hu az elmúlt 10 évben elképesztő, dinamikus fejlődésen ment keresztül és ezt a tempót a jövőben is kívánjuk tartani!

Csak hogy néhány példát említsünk:

  • szakértői csapatunkat erősíti Király Éva hormonegyensúly- és funkcionális táplálkozási tanácsadó, akitől személyre szabott segítséget is kérhetsz
  • ingyenes cikk adatbázisunk rendszeresen frissül, tudományosan megalapozott, de közérthető írásokkal
  • ingyenes kézikönyvekkel segítünk nőknek és férfiaknak is a termékenység javításában
  • szakmai kapcsolati körünket is folyamatosan bővítjük, partnereink között tudhatjuk immár a Női Egészségért Alapítványt (Endometriózis Magyarország) is
  • termékkínálatunk megállás nélkül bővül, a lehető legjobb ár-érték arányt képviselő készítményekkel, speciális egészségügyi helyzetekre szabva, a legfrissebb tudományos eredményeknek megfelelően!

Hiszem azt, hogy a babalesz.hu-t nem az elmúlt 10 év egészséget támogató kutatások, csúcstermékek és tartalmak teszik igazán különlegesség, hanem mindenekelőtt az, hogy az embert egészében akarjuk segíteni, testet és lelket egyaránt. Ha kell, életmód-tanáccsal, ha kell, csúcstermékkel, ha kell, egy kedves szóval, együttérzéssel.

Két gyermekes édesapaként és a babalesz.hu-t felkeresők problémáiban érintettként személyes vágyam segíteni Neked.

Köszönjük a megtisztelő bizalmad!


Szeretettel:
Benkovics Péter (vezető életmód-tanácsadó) és a babalesz.hu csapata

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.