Xerex for men tabletta
Férfierő és termékenység

37 db tabletta

  • Ez a termék már nem rendelhető a babalesz.hu oldalán. Helyette ajánljuk a ProCreation férfiaknak kapszulát - részleteket >>ide kattintva<< találsz!
  • 11-féle természetes összetevő: gyógynövény-kivonatok+cink+B-vitaminok+L-arginin
  • A cink hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához
  • A B3-vitamin szerepet játszik a nemi hormonok szintézisében
  • Az L-arginin, ginzeng és ginkgo biloba segít a jó vérkeringés fenntartásában
  • Összetevői jótékony hatással vannak a spermiumok termelődésére és mozgékonyságára is
  • Összetevői között van olyan is, amelyet régóta szexuális vágyfokozóként (afrodiziákumként) tartanak számon
  • Maca gyökérrel az libidó és termékenység támogatására
  • Fűrészpálmával a prosztata egészségéért
  • 37 tabletta

1 db szállítása FoxPost automatába:
790 Ft

További szállítási módok

Termékleírás

Potencia-tabletta, ami a férfi termékenységnek is jót tesz!

A Xerex for men ereje a „természet bölcsességében” rejlik, miközben az egyes összetevők több ezer éves felhasználási hagyományát a modern amerikai kutatás-fejlesztés vívmányaival ötvözi. 11-féle, tudományosan bizonyított összetevője, amelyek többsége gyógynövény-kivonat, természetes módon serkenti a nemi vágyat, jótékony hatással van az egészséges spermiumok képződésére. A hatóanyagok úgy kerültek kiválasztásra, hogy összhatásukban egymást erősítsék (ezt nevezzük szinergiának).
A Xerex for men tablettát kúraszerűen szükséges szedni, ennek köszönhetően hatását hosszú távon fejti ki. Teljesen biztonságos, bevizsgált készítmény, használata nem okoz semmilyen káros mellékhatást.

Sok más potencia-tablettával ellentétben a Xerex for men nemcsak a szexuális vágyra és erekciós funkcióra lehet jótékony hatással, hanem a termékenységre is!

OGYÉI szám: 10318/2012. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél mint étrend-kiegészítő készítmény. A nálunk vásárolható termékek mindegyike minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készül a Te egészségedért.

Vásárold meg csomagban kedvezőbb áron »

Bővebben a hatóanyagokról

Tudnivalók, érdekességek a termékben található hatóanyagokról, a legújabb vizsgálatok és tudományos eredmények tükrében.*

Cink

A férfiak szexuális egészségének egyik fő alkotója a cink. Kritikus szerepet tölt be a megfelelő tesztoszteronszint fenntartásában és az egészséges, mozgékony spermák képződésében.1 A szakirodalom a férfiasság egyik legfontosabb „mozgatórugójaként” tartja számon. A szaporodási rendszer valamennyi részének növekedéséhez, fejlődéséhez elengedhetetlen, mindemellett fontos szerepet tölt be az anyagcsere-folyamatokban és az enzimrendszerek működésében.

L-arginin

Az arginin hatással van a nitrogén-monoxid termelésre, amely értágító hatásán keresztül nem csak hatásos potenciafokozó lehet, hanem növeli a vérellátást és így a szervek tápanyag- és oxigénellátását is. Az egészséges spermiumok képződéséhez szintén szükség van rá.2

Maca gyökér

A maca növény az inkák egyik kultúrnövénye, melyet nagy kincsként tartanak számon. A növényt vitalizáló táplálékként nagyra becsülték. Számtalan vitamin, ásványi anyag, magas energiatartalmú szénhidrát található benne, mely megújítja, felfrissíti a szervezetet.
2001-ben az Asian Journal of Andrology című szakfolyóirat publikált egy kutatást, mely szerint a maca növeli az ondó mennyiségét, a spermiumok mozgékonyságát és a spermiumszámot. A férfi nemi hormonok szintjét is vizsgálták és azt tapasztalták, hogy a maca nem avatkozik be a hormonháztartásba.3
A növény gyökerének cink és C-vitamin tartalma segít növelni a szexuális potenciát, teljesítőképességet, emellett még számos jótékony hatással rendelkezik. Férfiak számára energiát, erőt és kitartást ad. Erősíti és stimulálja a libidót.

Szibériai ginzeng

Erős adaptogén, azaz segíti a testet ha az komoly szellemi vagy fizikai megterhelés alatt áll. Az adaptogén gyógynövények segítenek védekezni a stressz káros hatásai ellen, beleértve a teljes kimerültséget is. A szibériai ginzeng erős vitalizáló, növeli az oxigénfelvételt, így serkenti a vérkeringést, ezáltal pedig segít, hogy a test újból erős, energikus legyen.

Ginkgo Biloba

A ginkgo az elfáradt testet energiával tölti fel és stresszhelyzetben a legjobb nyugtató. Hatékonyságát 2000 év tapasztalata és kb. 400 tanulmány bizonyítja. Rendkívül jótékony hatása van a keringésre, ellazítja és kitágítja a beszűkült érfalakat, szabad folyást engedve ezzel a vérnek, amely az erekció létrehozásában és fenntartásában kulcsfontosságú szerepet játszik.A ginkgonak az erekció kiváltása és fenntartása mellett, a korai magömlésre is hatása van. Az erre hajlamos egyének esetében is javulást tapasztaltak, aminek fő oka valószínűleg a mentális éberségre és a koncentrálóképességre irányuló jótékony hatásban keresendő.

Fűrészpálma

A növény bogyója alkalmas a húgyutakkal és a nemi szervekkel összefüggő komplikációk kiegészítő kezelésére, a prosztata egészségének őreként emlegetik. A prosztata által termelt váladék magömléskor az ondóval keveredik, mozgékonyabbá, életképesebbé teszi a spermiumokat és biztosítja számukra a kedvező kémhatást. A prosztata gyulladásos betegségei során ez a váladék is megváltozik, így okozva nemzőképességbeli problémákat a férfiaknál. A fűrészpálmát tonizálónak is tartják, mert a prosztatában és a húgyúti traktusban erősíti és újjáépíti a szöveteket.

Avena Sativa

Az Avena Sativa (zab) egy egynyári fűféle, melyet ehető magjáért termesztenek. A zabot régen görcsoldóként, idegnyugtatóként és stimulánsként használták, afrodiziákumként is számon tartották. Amellett, hogy segít a stressz okozta feszültség leküzdésében, még a libidóra is jótékony hatással van.5

Niacin (B3-vitamin)

A biológiai oxidációban, az energianyerésben, a szénhidrát- és zsíranyagcserében tölt be fontos szerepet. Nélkülözhetetlen többek között a nemi hormonok (pl. tesztoszteron – férfi nemi hormon) szintéziséhez. Fokozza a vérkeringést, csökkenti a magas vérnyomást. Értágító hatása révén egyes keringési zavarokban (pl. medenceköri vérkeringés) előnyös az alkalmazása. Karbantartja az agy- és idegsejteket, enyhíti a szorongást.

Sarsaparilla

Elsősorban Mexikóban fordul elő ez a gyógynövény, összetétele jelentősen növeli a regenerációs képességet, és támogatja az anabolikus folyamatokat a megterhelő fizikai igénybevételek után. A gyökerekből nyert port a férfiak sikeresen használják a potencia növelésére, állóképesség fokozására.6

Ciano-kobalamin (B12-vitamin)

A termékenység fenntartásában nélkülözhetetlen, kutatások által alátámasztott, hogy képes növelni a spermaszámot, hiányában pedig egyértelműen nem megfelelő a spermiumok termelődése.7 Mindemellett a szervezetben végbemenő számos biokémiai folyamat elengedhetetlen alkotórésze. Részt vesz a fehérjeszintézisben, a szénhidrátok és a zsírsavak anyagcsere-folyamataiban és a vörösvérsejtek képzésében. Számos idegi funkció megfelelő működéséhez elengedhetetlen, segít a fáradtság, kifáradás csökkentésében is.

Tokoferol (E-vitamin)

Erős antioxidáns, védi a szervezetet a káros hatású szabad gyököktől, amelyek erős stressz hatására is keletkezhetnek. Túlzott stressz is állhat a termékenységi, vagy akár a potenciazavarok hátterében, ezért van szükség megfelelő mennyiségű antioxidánsra.

Ha szeretnéd férfierőd maximumát nyújtani az ágyban, akkor számodra érdekes lehet ingyenesen letölthető kézikönyvünk: A kiemelkedő potencia 9 titka

* Kijelentjük, hogy a termékeinkben található hatóanyagokról szóló írásaink kizárólag ismeretterjesztő és tájékoztató célokat szolgálnak. Az általunk közzétett információk nem minősülnek hatásállításoknak, sem orvosi tanácsnak, illetve nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést. A hatóanyagokat a legújabb, releváns, lektorált tudományos szakirodalmi adatok alapján mutatjuk be, általános érvényűen, nem termékspecifikusan. Szakértőink törekednek arra, hogy átfogó képet nyújtsanak a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokról és azok eredményeiről mindazoknak, akik erre fogékonyak és ismereteiket bővíteni szeretnék.

Hivatkozások
1 Fallah A, Mohammad-Hasani A, Colagar AH.Zinc is an Essential Element for Male Fertility: A Review of Zn Roles in Men's Health, Germination, Sperm Quality, and Fertilization. J Reprod Infertil. 2018 Apr-Jun;19(2):69-81.
2 Buzadzic B, Vucetic M, Jankovic A, et al. New insights into male (in)fertility: the importance of NO. Br J Pharmacol. 2015 Mar;172(6):1455-67.
3 http://www.naturalnews.com/035283_Maca_libido_sperm_count.html
4 https://www.uptodate.com/contents/clinical-use-of-ginkgo-biloba
5 Malviya N, Jain S, Gupta VB, et al. Recent studies on aphrodisiac herbs for the management of male sexual dysfunction–a review. Acta Pol Pharm. 2011 Jan-Feb;68(1):3-8.
6 Lim PHC. Asian herbals and aphrodisiacs used for managing ED. Transl Androl Urol. 2017 Apr;6(2):167-175.
7 Banihani SA. Vitamin B12 and Semen Quality. Biomolecules. 2017 Jun 9;7(2). pii: E42.

Adagolási javaslat

Mindennap egy tablettát vegyél be. Amennyiben szexuális együttlétet terveztek, akkor egy órával az aktus előtt tedd ezt meg. Ha nem terveztek szexuális együttlétet, akkor 2 étkezés között, mindennap ugyanabban az időszakban vedd be a készítményt. FONTOS! 6 hét Xerex szedést követően tarts 2 hét szünetet! Azért van erre szükség, mert a termékben található ginzeng úgynevezett adaptogén hatású, ami azt jelenti, hogy az emberi szervezet képes hozzászokni és idővel nem fogja ugyanazt a jótékony hatást kifejteni. Ha viszont 6 hét szedés után 2 hét szünetet tartasz, az újrakezdés után a ginzengre ugyanúgy fog reagálni a szervezeted, mint amikor a kúrát elkezdted.

Hatóanyag-táblázat, összetevők

HatóanyagA napi adag tartalmaz (egy tabletta)NRV%
Niacin25 mg156%
B12-vitamin25 mcg1000%
E-vitamin5 mg42%
Cink15 mg150%
Ginkgo Biloba150 mg-
Fűrészpálma75 mg-
Szibériai ginzeng50 mg-
Zab- kivonat50 mg-
L- arginin10 mg-
Maca10 mg-
Sarsaparilla1 mg-
*=NRV%: Napi beviteli referencia érték százaléka (felnőttek esetén) -=NRV%: Nincs napi beviteli referencia érték.

Összetevők:

Ginkgo biloba levél, fűrészpálma gyümölcs, szibériai ginzeng, zab, niacin, cink-oxid, L-arginin, maca-gyökér, di-alfa-tokoferil-acetát, sarsaparilla, ciano-kobalamin, emulgeálószer (tejsavó), csomósodást gátló (dikalcium-foszfát), emulgeálószer (kroszkarmellóz-nátrium), csomósodást gátló (szilícium-dioxid, sztearinsav, magnézium-sztearát), fényező anyag (sellak)

Hozzászólások

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.