Spermakoncentráció gyorsteszt- 1 db

Termékkép

Spermakoncentráció gyorsteszt (1 db)

  • Egyszerűen használható otthoni termékenységi teszt férfiak számára
  • Meghatározza a spermiumok koncentrációját
  • Az esetek 30-50%-ában a férfiakat érinti a termékenységi probléma
  • A férfi meddőség elsődleges oka az alacsony spermaszám
  • Ez a teszt perceken belül képes meghatározni, hogy a spermaszám a normális tartományba esik-e
  • FIGYELEM! A teszt csak tájékoztató eredményt ad, konzultálj orvosoddal a további teendőkről!
  • A csomag egy db otthoni teszt elvégzésére elegendő eszközt tartalmaz, részletes használati útmutatóval
Normál ár: 3790 Ft
Kosárba teszem

A Babalesz legújabb terméke egy otthon elvégezhető, egyszerűen használható teszt az ondó spermakoncentrációjának ellenőrzésére. Mindössze néhány perc alatt megtudhatod, hogy a spermaszámod az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által meghatározott „normális” tartományba esik-e (több mint 20 millió spermium milliliterenként).

A teszt eredményének leolvasása pofonegyszerű. Két lehetőség van: pozitív és negatív eredmény. A pozitív (normális) eredmény azt jelenti, hogy a spermaszám 20 millió/ml felett van. A negatív (rendellenes) eredmény azt jelenti, hogy a spermaszám 20 millió/ml alatt van, és további orvosi vizsgálatokra van szükség.

A Spermakoncentráció gyorsteszt (férfi termékenységi teszt) egyik legnagyobb előnye, hogy otthonodban, nyugodt környezetben el tudod végezni, kritikus fontosságú információt kapva termékenységedről. Ezzel megkímélheted magadat attól a szorongástól, kényelmetlenségtől, amivel egy klinikai spermavizsgálat gyakran jár.

FIGYELEM! A teszt csak tájékoztató eredményt ad, az esetleges negatív eredményt más módszerekkel is ellenőrizni kell. Konzultálj orvosoddal a további teendőkről!

Miért van szükség erre a tesztre?

Az alacsony spermaszám a termékenységi problémák egyik legfőbb okozója olyan pároknál, akiknél nem sikerül megfogannia a babának. Más szóval, minél kevesebb spermiumot termel egy férfi, annál kisebb az esélye annak, hogy az egyik spermiumnak sikerül megtermékenyítenie a petesejtet.

Számos előnye van annak, ha egy férfi a spermaszámát kellően korán leteszteli. Minél hamarabb kiderül az esetleges probléma, annál gyorsabban el lehet kezdeni a kezelését. A lehetséges megoldások közé tartoznak a természetes étrend-kiegészítők (pl. a ProCreation férfiaknak), receptre kapható gyógyszerek, vagy a műtéti beavatkozás.

Hogyan működik a teszt?

A Spermakoncentrációs gyorsteszt (férfi termékenységi teszt) használata rendkívül egyszerű, az eredményt pedig kevesebb mint 30 perc alatt megkapod. Minden tesztkészlethez mellékelünk egy részletes használati utasítást. Kérjük, hogy olvasd el a teljes használati utasítást, elejétől végéig, mielőtt nekikezdenél a teszt elvégzésének.

Mit kell tenni, ha a teszt alacsony spermaszámot mutat?

A spermaszám közvetlen kapcsolatban áll a fogantatás valószínűségével. Minél magasabb a spermaszám, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy egy spermium eljut a petesejtig, és fordítva, minél alacsonyabb a spermaszám, annál kisebb esélye van annak, hogy egy spermium sikeresen megtermékenyíti a petesejtet. Alacsony spermaszám esetén az egyik lehetséges megoldás a mesterséges megtermékenyítés, ám sok pár a magas költségek miatt ezt nem engedheti meg magának. Szerencsére léteznek más megoldások is, mielőtt ehhez az eszközhöz kéne nyúlni.

Több tényező is van, mely hozzájárulhat az alacsony spermaszámhoz, például egy férfi életkora, a dohányzás, a túlsúly, illetve a tápanyaghiány (vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok vagy aminosavak hiánya). Egy férfi termékenységet támogató étrend-kiegészítő szedése kiváló első lépés alacsony spermaszám esetén.

 


TERMÉKAJÁNLÓ

ProCreation férfiaknak
Termékenység természetesen, férfiaknak! Vitaminok és gyógynövény-kivonatok, több mint 40 speciális összetevő az egészséges spermaszám és spermaaktivitás, a férfi hormonális egyensúly és termékenység támogatására. Komplex termék, amely több oldalról támogatja a férfi szervezetet.

IDE KATTINTVA MINDENT MEGTUDHATSZ A TERMÉKRŐL!

 

FertiMAX csomag férfiaknak a spermiumok egészségéért

Komplex csomag a spermiumszám növelésének és a spermium-minőség javításának támogatására. Tudományos eredmények alapján kialakított összetétel, kedvező áron. ProCreation férfiaknak termékenységtámogató kapszula közel 50 összetevővel.
Astaxanthin: erős antioxidáns, kutatások szerint a motilitást javítja.
Koenzim Q10: több kutatás igazolta pozitív hatását a spermiumszámra.

TUDJ MEG RÓLA TÖBBET IDE KATTINTVA

Hozzászólások