ProCreation kapszula nőknek – 3 db
A női termékenység támogatására

3 x 60 db kapszula

 • 3 db = 3 hónapra elegendő adag
 • MEGÚJULT! Szerves foláttal, szerves vassal, szerves cinkkel és szerves B12-vel!
 • Termékenység természetesen nőknek
 • Gyógynövény-kivonatok, vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, női igényekhez igazítva
 • 38 speciális összetevő a női szaporító rendszer egészséges működéséért
 • A hormonrendszer normalizálását támogató természetes összetevők
 • Az egészséges peteérés és termékenység kiegészítő, természetes támogatása
 • Maca gyökér porral és Omega-3-tartalommal

1 db szállítása FoxPost automatába:
Ingyenes

További szállítási módok
29955 Ft  helyett állandó csomagkedvezménnyel
26960 Ft A te megtakarításod:
-2995 Ft (10%)

Termékleírás

 3 darabos kiszerelés -10% kedvezménnyel: 3 hónapra elegendő adag!


Babát terveztek és tudatosan fel szeretnéd készíteni testedet?

Vagy már régóta próbálkoztok és most természetes segítséget keresel?

A ProCreation Női termékenység támogató kapszula összetevői kifejezetten a női szervezet reproduktív funkcióit támogatják. Vitamin-, ásványi anyag-tartalmát úgy állították össze, hogy biztosítsa a női szervezet számára az egészséges peteéréshez és a sikeres megtermékenyüléshez szükséges legfontosabb alapokat. Ez egészül ki számos, több ezer éve ismert és alkalmazott gyógynövény speciális kombinációjával, minden egyes kapszulában. A termék alapos kutatás-fejlesztés eredményeként született, 38 speciális összetevőt (!) tartalmaz, mellyel az egyik legkomplexebb termék ezen a piacon.

Mit tartalmaz a ProCreation nőknek termékenységtámogató kapszula?

A női szervezet különleges igényekkel rendelkezik. Sokkal nagyobb pl. a vasszükséglete, mint a férfi szervezetnek, de a normális menstruációs ciklushoz is speciális mennyiségben van szüksége bizonyos tápanyagokra. A ProCreation nőknek terméket egy kutatócsapat állította össze úgy, hogy tartalmazza a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek az egészséges peteéréshez, a női test harmonikus működéséhez szükségesek lehetnek. Ezeket úgy válogatták össze, hogy szinergikusan erősítsék egymás hatását, azaz a minél hatékonyabb felszívódást és hasznosulást.

A ProCreation nőknek hatóanyagai közül…:

 • a C-vitamin, a B2-vitamin, az E-vitamin, a cink, a szelén, a mangán, és a réz hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
 • a C-vitamin, a D-vitamin, az A-vitamin, a vas, a cink, a szelén, és a folsav hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
 • a folsav a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében
 • a cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában
 • a folsav, a vas, a cink, a B12-vitamin, és a D-vitamin szerepet játszik a normál sejtosztódásban
 • a B2- és B3-vitamin hozzájárul a normál nyálkahártyák fenntartásához
 • a C-vitamin, a B1-, B2- B3-, B5-, B6- és B12-vitamin, a vas, a mangán, és a réz hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz
 • a C-vitamin, a B2-, B3-, B5-, B6- és B12-vitamin, a vas, és a folsav hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
 • a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához

Mindezen mikrotápanyagok mellett belekerültek azok a gyógynövények is, amelyek a női termékenységet serkenthetik, támogatják – bizonyos növényeket ezek közül már évezredek óta alkalmaznak a hölgyek ilyen céllal:

acerola meggy, almapektin, feketeribizli-mag, bromelain, sárgarépa, chlorella, tengeri moszat, papaya, petrezselyem, csipkebogyó, spenót, spirulina, fokhagyma, vízitorma, maca, panax ginzeng, zöld tea-kivonat, kurkuma-kivonat.

Ezek egy része segít a természetes ösztrogén-progeszteron egyensúly helyreállításában, de található köztük nagyon erős antioxidáns is, ami a stressz, életmód okozta káros szabad gyökök semlegesítésében segít. A szabad gyökök által kiváltott nagymértékű oxidatív stressz bizonyítottan negatívan befolyásolja az általános egészséget, táptalaja számos krónikus betegségnek, hozzájárul a petesejtek minőségének romlásához, az ovulációs problémákhoz, a termékenység romlásához és a meddőséghez.1-2-3

Kiknek ajánlott a ProCreation nőknek termékenységtámogató kapszula?

Azoknak a hölgyeknek, akik tudatosan készülnek és szeretnék felkészíteni testüket a baba érkezésére. A sokat bizonyított összetevők miatt kifejezetten ajánlott mindazoknak is, akik már régóta próbálkoznak, ám eddig még elmaradt a várva várt gyermekáldás. A termék összetevői ugyanis abban segítenek, hogy a természetes hormonegyensúly helyreállhasson. A női test nagyon finomra hangolt gépezet: elég egy apró probléma, ami talán a hétköznapokban nem okoz tünetet, mégis akadályozza a teherbeesést.

A ProCreation nőknek olyan folyamatokat segíthet normalizálni a testben, amelyek alapvetőek a sikeres fogantatáshoz is.

Miért jobb ezt szedni, mint egy átlagos terhesvitamint?

Sokan szednek multivitaminokat, vagy kifejezett terhesvitamint már a gyermektervezés időszaka alatt is. Ezeket speciális élethelyzetekre tervezték, ahogy a ProCreation nőknek terméket is.

Tartalmaz minden olyan vitamint és ásványi anyagot, amelyet a terhesvitaminok is. Szerepe az, hogy felkészítse a női testet az utód megfoganására és az első időszakban a magzat számára is biztosítani tudja az egészséges fejlődéshez szükséges tápanyagokat.

Emellett azonban egy speciális gyógynövény-zöldség-gyümölcs keveréket is tartalmaz, amelyek bizonyos, a teherbeesést esetlegesen nehezítő tényezőket igyekeznek semlegesíteni, a női szervezet természetesen harmonikus működését – így a megfelelő peteérést is – támogatni.

A stressz, szmog, rendszertelen táplálkozás, modern kori betegségek következtében a test harmóniája megborul, így sok esetben nem tud egy akkora feladatnak eleget tenni, mint egy új élet kihordása. A ProCreation nőknek terméket ehhez a megváltozott, modern korhoz tervezték azoknak, akik természetes úton szeretnék segíteni testük folyamatait a babatervezés idején.

Várandósan is folytatható-e a ProCreation nőknek termékenységtámogató kapszula szedése?

Igen, a ProCreation nőknek termékenységtámogató kapszula olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a magzat fejlődését is támogatják, így biztonsággal alkalmazható a fogantatás után is. Folsav tartalma segít bizonyos fejlődési rendellenességekkel szembeni védekezésben, a benne található Omega-3 pedig a magzat megfelelő agyi fejlődéséhez szükséges.

OGYÉI szám: 20881/2018. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél mint étrend-kiegészítő készítmény. A nálunk vásárolható termékek mindegyike minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készül a Te egészségedért.

Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ahogyan a természetes növényi nyersanyagok sem “egyenszínűek”, a kapszuláink tartalmában is megfigyelhetők színbeli eltérések, variációk. Míg sok más gyártó szintetikus festékek és színezékek használatával éri el, hogy minden egyes kapszula egyformán nézzen ki, addig a Netamin termékeivel mi minden erőnkkel törekszünk a lehető legtermészetesebb megoldásokra. Ezért úgy gondoljuk, jobb, ha az összetevőket eredeti, természetes állapotukban hagyjuk – így egészségre gyakorolt pozitív hatásuk sem szenvedhet kárt.


Hivatkozások:
1 Pizzino G, Irrera N, Cucinotta M, et al. Oxidative Stress: Harms and Benefits for Human Health. Oxid Med Cell Longev. 2017;2017:8416763.
2 Agarwal A, Gupta S, Sharma RK. Role of oxidative stress in female reproduction. Reprod Biol Endocrinol. 2005 Jul 14;3:28.
3 Ruder EH, Hartman TJ, Goldman MB. Impact of oxidative stress on female fertility. Curr Opin Obstet Gynecol. 2009 Jun;21(3):219-22.

Bővebben a hatóanyagokról

Tudnivalók, érdekességek a termékben található hatóanyagokról, a legújabb vizsgálatok és tudományos eredmények tükrében.*

Tudományos háttér a termékenység elősegítésének szolgálatában

Az alábbiakban részletesen olvashatsz a ProCreation női termékenységtámogató kapszula 38-féle összetevőjének hatásmechanizmusáról. Betekintést nyerhetsz az amerikai kutatás-fejlesztés eredményeibe.

GYÓGYNÖVÉNY Komplex

A GYÓGYNÖVÉNY Komplex a ProCreation női termékenységtámogató kapszula egyik lényeges összetevője, egy speciálisan fejlesztett komplex rendszer, melynek összetevői szinergikusan erősítik egymás támogató hatását. A GYÓGYNÖVÉNY komplex az alábbi összetevőket tartalmazza: acerola meggy, almapektin, feketeribizli-mag, bromelain, sárgarépa, chlorella, tengeri moszat, papaya, petrezselyem, csipkebogyó, spenót, spirulina, vízitorma, fokhagyma, maca, panax ginzeng

A GYÓGYNÖVÉNY komplex összetevőinek részletes leírása:

Acerola cseresznye (Malpighia glabra) Az acerola cseresznye régóta használt termékenységfokozó növény, mely pozitív hatását főleg a benne található organikus C-vitamin tartalmának köszönheti, mely különösen jól hasznosul a szervezetben, jobban, mint az ipari gyártású aszkorbinsav. A C-vitaminnak kutatások szerint kiemelten fontos szerepe lehet mind az egészséges termékenységben, mind az egészséges és komplikációmentes terhességben (lásd lentebb: C-vitamin).

Almapektin A szervezet méregtelenítésében tölt be fontos szerepet. A reproduktív funkciók napjainkban a legtöbb esetben a környezetből a szervezetben lerakódó toxikus vegyületek felhalmozódása miatt sérülnek. Az almapektin segít ezek eltávolításban, hogy a szervezet természetes funkciói ismét helyreállhassanak.

Feketeribizli-mag (Ribes nigrum) A feketeribizli-magban lévő esszenciális aminosavak elengedhetetlenek a belső elválasztású mirigyek megfelelő működéséhez.

Bromelain A bromelain egy enzim, amit az ananász (Ananas comosus) belső részéből nyernek ki. Erős gyulladáscsökkentő, és immunerősítő. A méhben lévő esetleges gyulladás csökkentésére is használják.1

Sárgarépa (Daucus carota) Ez az egyszerű haszonnövény számos olyan nutrienst és enzimet tartalmaz, melyek hiánya terméketlenséghez vezethez (A-provitemint, C, D, E, K, B1 és B6 vitaminok, biotin, kálium, kálcium, magnézium, foszfor, és egyéb ásványok, lutein, likopin, alfa-, béta- és gamma-karotinok, zeaxantin és xantrofil). Fogyasztása ezen hiánybetegség megszüntetésében segít.

Chlorella, spirulina, csendes-óceáni moszat A chlorella szárított édesvízi algakészítmény, míg a spirulina és a csendes-óceáni moszat sós vízben élő növény. Ezen növények magas klorofill-, aminosav-, ásványi anyag- és vitamintartalma a hormonrendszer és anyagcsere optimalizálásában és a sérült szövetek újjáépítésében segít.

Papaya (Carica papaya) A papaya amellett, hogy nagyon gazdag forrása a proteolitikus enzimeknek, gazdag argininben, (lásd lentebb: arginin) és C-vitaminban (lásd lentebb: C-vitamin) és béta-karotinban.

Spenót, petrezselyem Ezek a hazánkban is ismert növények magas klorofill, vitamin- és ásványianyagtartalmukkal segítik a terméketlenséget gyakran előidéző hiánybetegségek gyógyítását és az egészséges funkciók helyreállítását.

Csipkebogyó (Rosa canina) A csipkebogyó csodálatos termés. Rengeteg vitamint tartalmaz, immunerősítő. Termékenység-fokozó hatása kiemelkedően magas, organikus – természetes, tehát nagyon jól hasznosuló – C-vitamin tartalmából fakad (lásd lentebb: C-vitamin).

Vízitorma (Nasturtium officinale) A vízitorma az egyik legtáplálóbb növény, melynek revitalizáló hatásáról sokat ír a gyógynövény-szakirodalom. Kiváló forrása a B1, B2, B6, C és E vitaminoknak, mangánnak, karotinoknak (főleg az éles látáshoz fontos luteinnek és zeaxantinnak), kálciumnak, rostnak, vasnak és réznek. A népi gyógyászatban közismert termékenységfokozó hatása mellett segít a szív- és érrendszer egészségesen tartásában, a koleszterinszint optimalizálásában.

Fokhagyma (Allium sativum) A fokhagyma görög elnevezésében is szerepel a „gyógyító” név, mely rámutat arra a tényre, hogy ezt a fantasztikus növényt már az egészen ősi időkben is számos pozitív hatása miatt alkalmazták. Erős antioxidáns hatása miatt olyan szinten minden rossz elűzőjének tartották, hogy az ártó szellemeket is fokhagymával igyekeztek távol tartani. Annak ellenére, hogy a fokhagymát nem a romantika összetevőjeként emlegetik erős illata miatt – a termékenységre gyakorolt hatása jelentős. Szeléntartalma kritikus szerepet játszik a DNS-láncok másolásában, ami a születési rendellenességek kialakulásának megakadályozásában fontos. Organikus B6 vitamintartalma emellett erősíti az immunrendszert és a hormonháztartás optimalizálásában segít.

Maca (Lepidium meyenii) A Maca egyedül a dél-amerikai Andokban található zöldségfajta, melynek a gyökerét évezredek óta használják. A teljes endokrin hormonrendszert optimalizálja mind férfiak, mind nők esetében. Ez úgy valósul meg, hogy az agyalapi mirigy működését állítja helyre.2 Az agyalapi mirigy felel az endokrin hormonrendszer működéséért az emberben, helyes működése esetén a hormonháztartás optimális egyensúlyba kerül. Nők esetében ami a fogamzás szempontjából különösen fontos: az ösztrogén szintjét optimalizálja.3 Ez azért különösen fontos, mert a túl alacsony vagy magas ösztrogénszint megakadályozhatja a fogamzást és a kihordásban is problémákat okozhat. A Maca segítheti emellett az egészséges progeszteronszint elérését, ami egy egészséges gyermekáldás kihordásához szükséges.

Koreai ginzeng (Panax ginseng) Évezredek óta használt keleti gyógynövény, amely hazánkban néhány éve vált ismertté, de igazán jótékony hatását kevesen ismerik. Őshazájában az élet gyökerének nevezik számos jótékony hatása miatt. Az utóbbi 30 évben csaknem ezer tanulmány erősítette meg azt az 5000 éves hírnevet, amely a „gyógynövények királyát”, a ginzenget övezik. Ezen pozitív változásokat főleg a ginzengben található több mint 10 féle ginzenozid okozza, de mindemellett 9 féle vitamint valamint 3 féle fontos ásványi anyagot is tartalmaz. Erősíti az immunrendszert, energizál, serkenti a hormontermelést, optimalizálja az izomműködést, fokozza a fizikai- és szellemi teljesítőképességet. Az ún. adaptogének működését segíti környezeti és biokémiai egyensúlyváltozások esetén egyaránt. Hatására növekszik a szervezet glikogén-felhasználása, amely maga az életet adó energia.

Kurkuma (Curcuma longa rhizome) Az indiai sáfrányként ismert kurkuma a gyömbérfélék családjához tartozó fűszernövény. Indiában évezredek óta gyűjtik és használják. Erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással bír, ennek köszönhetően számos kedvező egészségügyi hatása van, többek között a stressztűrő képességre, hormonrendszerre és a termékenységre nézve is előnyös lehet.4-5

Omega-3 (DHA) A DHA többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsav, amely az idegrendszer és a hormonrendszer megfelelő működésében játszik fontos szerepet. A DHA a sejtmembránok építőköve, mégis a magyar táplálkozási szokásokból eredően a népesség túlnyomó többsége az alacsony DHA-bevitel veszélyének van kitéve. Szedésére javasolt a sikeres megtermékenyülés után is figyelni, nagyon fontos a kismamák számára is, mivel a magzat nem tudja maga előállítani, és percenkénti 250 000 darab (!) idegsejt felépítéséhez van rá szükség!

További összetevők:

A-vitamin A szakirodalom „esszenciális termékenységvitamin”-ként ismeri ezt a zsírban oldódó vitamint. Ha termékenységről van szó, a vitaminok közül a zsírban oldódóaknak különösen nagy a jelentőségük. A termékenységre gyakorolt pozitív hatását több mechanizmuson keresztül fejti ki. Dr. Weston A. Price a világ több pontján is vizsgált olyan népcsoportokat, ahol a különösen magas a termékenység.6 Megfigyelte, hogy főképp olyan ételeket esznek, melyek A-vitamin tartalma különösen magas. A petefészkek egészséges működésében játszik kulcsszerepet. Megfelelő mennyiségű A-vitamin hiányában nem működnek megfelelően a petefészkek – és ezáltal a petesejtek termelése is sérül.7

C-vitamin Az egyik legfontosabb termékenység-fokozó vitamin. Szent-Györgyi Albert felfedezése az egész test egészsége szempontjából fontos, de a termékenységben kulcsszerepet tölt be. A C-vitamin erős antioxidáns, és – ha lehet egyáltalán rangsorolni – a legfontosabb vitamin. Vizsgálatok bizonyítják, hogy a C-vitamin szükséges a petefészek egészséges működéséhez, támogatja a peteérést, segíthet a petesejt egészségét megőrizni vagy javítani. A C-vitamin nagy koncentrációban megtalálható a sárgatestben, és fontos szereplője a hormontermelés folyamatainak.8 Egy 2003-ban, a Fertility and Sterility című szakfolyóiratban publikált kutatás szerint a C-vitamin szedése pozitívan befolyásolja a hormonszinteket és javítja a termékenységet, olyan nőknél, akiknél túl rövid a luteális fázis (a menstruációs ciklus második fele).9 Kutatások alapján a C-vitamin a terhességi komplikációk és születési rendellenességek megelőzésében is segíthet.10-13

D3-vitamin Zsírban oldódó vitamin, ami a hormontermeléshez szükséges. Ha nincs elegendő alapanyag a hormontermeléshez, akkor az alacsony hormonszint olyan zavarokhoz vezet, mint a meddőség vagy premenstruális szindróma a nőknél, sterilitás a férfiaknál.14 Az amerikai Yale Orvosi Egyetemen 67 meddő nőt vizsgáltak, mindössze 7%-uknak volt normális D-vitamin szintje.15 Kijelenthetjük, hogy a reproduktív rendszerben nagyon fontos szerepe van a D-vitaminoknak. D-vitamin termelésére a szervezetünk is képes, napi 15-20 percet a napsütésen töltve elegendő D-vitamint termel a testünk.

E-vitamin Erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatású zsírban oldódó vitamin. Nőkön végzett tanulmányok bizonyították, hogy növelheti a termékenységet.16

K2-vitamin Zsírban oldódó vitamin, ami az egészséges keringési rendszerben és a csontrendszerben játszik szerepet.

B-vitaminok Tiamin (B1-vitamin), Riboflavin (B2-vitamin), Niacin (B3-vitamin), B6-vitamin, Folsav (B9-vitamin), B12-vitamin, Pantoténsav (B5-vitamin). A B-vitaminok számtalan klinikai vizsgálatban bizonyítottan támogatják a reproduktív funkciókat, ezáltal növelik a termékenységet mind férfiak, mind nők esetében.17 Vannak olyan, önmagukat termékenység-fokozóként feltüntető természetes készítmények, melyek szinte csak B-vitaminokat tartalmaznak. Ez alapjában véve jó dolog, de természetesen nem feltétlenül elegendő. Fontosságát azonban mindenképp jelzi. Meddő nőknek a szakirodalom B6-vitaminkúrát javasol mindenekelőtt alkalmazni: sok esetben önmagában már ez megoldást jelenthet.18

Kalcium A kalcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotó eleme, emellett elengedhetetlen az izmok és az idegrendszer hatékony működéséhez, de rendkívül fontos szerepet tölt be különböző sejtfolyamatokban is. A kalcium az emberi test tömegének 1,5-2%-át teszi ki.

Vas A szervezet vastartalma befolyásolja a peteérést. A peteérés hibái terméketlenséghez vezethetnek. A Harvard Egyetemen 2006-ben elvégzett vizsgálat bizonyította, hogy a vasbevitel nagyban befolyásolhatja a termékenységet.19

Magnézium A magnéziumhiány a termékenyülési/termékenyítési funkciók súlyos sérüléséhez vezet.20 A nem teljes értékű táplálkozás gyakran vezet magnéziumhiányhoz, mely könnyen orvosolható magnézium kiegészítő szedésével. A B6-vitaminnal együtt fontos szerepet játszik a progeszteron-termelésben.21

Cink A cink nagyon fontos nyomelem, több mint 200 fehérje és enzim felépítésében vesz részt. Hiányában sérülnek a reproduktív funkciók.

Szelén A szelén egy nagyon fontos antioxidáns nyomelem, melynek kiemelkedő fontossága van az immunrendszerben, a pajzsmirigy helyes működésében és a termékenységben. Laboratóriumi, állatokon és embereken végzett kutatások is bizonyították, hogy alacsony szintje esetén romlik a petefészek-működés és a petesejtek minősége, sérül a petesejtek egészséges fejlődése, illetve születési rendellenességekhez vezethet.22-23 Kritikus szerepet játszik a DNS-láncok másolásában, ami a születési rendellenességek kialakulásának megakadályozásában fontos.

Réz Értékes nyomelem, melynek nem elégséges jelenléte, illetve a kalciummal és cinkkel való nem megfelelő egyensúlya egyes szakirodalmi források szerint az egyik leggyakoribb oka a terméketlenségnek. Többek között Sophia Loren fogamzási problémáinak is a réz-egyensúly felborulása volt az oka. A réz több úton is befolyással van a termékenységre: a cink/réz aránynak a szervezetben nagy hatása van az egészséges ovulációra, illetve az idegi folyamatokban, a neurotranszmitterek helyes működéséhez van szükség megfelelő mennyiségű rézre.24-26 Túladagolása toxicitáshoz vezethet, ezért – mint mindenben – ennek adagolása kapcsán is az egyensúlyra kell törekedni.

Mangán Nyomelem, mely a termékenységre többféle módon van kihatással27: Kulcsszerepet játszik a szénhidrát-anyagcserében, tehát a szervezetünk energia-felhasználási mechanizmusaiban. Zsírsavak szintézisében van rá szükség – hiányában tehát egyéb rossz következmények mellett a hormonháztartás is sérül, ami terméketlenséghez vezethet. Antioxidánsként működik, segíti az immunrendszert a káros sejtfolyamatok elleni küzdelemben a reproduktív szervekben. Kihatással van a szervezet magnézium-, vas- és kalciumháztartására. Különböző vitaminok felszívódását segíti, hiányában nem hasznosulnak olyan hatékonyan a bevitt vitaminok. Nagyon fontos nyomelem tehát, túladagolását azonban kerülni kell, csak az optimális mennyiségben való jelenléte kívánatos.

Krómium-pikolinát A króm egy nyomelem, amely számos életfolyamatunkban fontos szerepet tölt be. A lakosság jelentős részét érintheti a krómhiány, és ennek következményei, a romló cukorháztartás, a fizikai és mentális kimerültség.

Zöld tea – koffeinmentes (Camellia sinensis) A zöld tea rendelkezik minden tea közül a legmagasabb polifenol tartalommal. A polifenoloknak erős antioxidáns hatásuk van a szervezetben, egyesek szerint erősebb, mint a C-vitaminnak. 1998-ban egy oaklandi klinikai vizsgálaton azt találták, hogy azoknál a nőknél akik rendszeresen zöld teát fogyasztottak, kétszeresére nőtt a megtermékenyülések aránya.28 Figyelem! Zöld tea fogyasztása önmagában nem javasolt, mivel a koffein nagyon rossz hatással van a termékenységre. A ProCreation csak koffeinmentes zöldtea-kivonatot tartalmaz!

* Kijelentjük, hogy a termékeinkben található hatóanyagokról szóló írásaink kizárólag ismeretterjesztő és tájékoztató célokat szolgálnak. Az általunk közzétett információk nem minősülnek hatásállításoknak, sem orvosi tanácsnak, illetve nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést. A hatóanyagokat a legújabb, releváns, lektorált tudományos szakirodalmi adatok alapján mutatjuk be, általános érvényűen, nem termékspecifikusan. Szakértőink törekednek arra, hogy átfogó képet nyújtsanak a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokról és azok eredményeiről mindazoknak, akik erre fogékonyak és ismereteiket bővíteni szeretnék.
Hivatkozások:

1 Monji F, Adaikan PG, Lau LC, et al. Investigation of uterotonic properties of Ananas comosus extracts. J Ethnopharmacol. 2016 Dec 4;193:21-29.

2 Sánchez JML, Serrano ZA, Durán JA, et al. Peruvian maca and possible impact on fertility. J Nutr Health Food Eng. 2017;6(5):165-166.

3 womeninbalance.org/2012/10/26/discovering-the-health-benefits-of-maca/

4 Hewlings SJ, Kalman DS. Curcumin: A Review of Its' Effects on Human Health. Foods. 2017 Oct 22;6(10). pii: E92.

5 Al-Suhaimi EA, Al-Riziza NA, Al-Essa RA. Physiological and therapeutical roles of ginger and turmeric on endocrine functions. Am J Chin Med. 2011;39(2):215-31.

6 westonaprice.org/health-topics/mens-health/restoring-male-fertility/

7 Kalampokas T, Shetty A, Maheswari A. Vitamin A deficiency and female fertility problems: a case report and mini review of the literature. J. Womens Health Care. 3:210.

8 Luck MR, Jeyaseelan I, Scholes RA. Ascorbic acid and fertility. Biol Reprod. 1995 Feb;52(2):262-6.

9 Henmi H, Endo T, Kitajima Y, et al. Effects of ascorbic acid supplementation on serum progesterone levels in patients with a luteal phase defect. Fertil Steril. 2003 Aug;80(2):459-61.

10 Casanueva E, Ripoll C, Tolentino M, et al. Vitamin C supplementation to prevent premature rupture of the chorioamniotic membranes: a randomized trial. Am J Clin Nutr. 2005 Apr;81(4):859-63.

11 Ghomian N, Hafizi L, Takhti Z. The role of vitamin C in prevention of preterm premature rupture of membranes. Iran Red Crescent Med J. 2013 Feb;15(2):113-6.

12 Forfar JO, Nelson MM. Epidemiology of drugs taken by pregnant women: drugs that may affect the fetus adversely. Clin Pharmacol Ther. 1973 Jul-Aug;14(4):632-42.

13 Shinde MU, Vuong AM, Brender JD, et al. Prenatal exposure to nitrosatable drugs, vitamin C, and risk of selected birth defects. Birth Defects Res A Clin Mol Teratol. 2013 Aug;97(8):515-31.

14 Fung JL, Hartman TJ, Schleicher RL, et al. Association of vitamin D intake and serum levels with fertility: results from the Lifestyle and Fertility Study. Fertil Steril. 2017 Aug;108(2):302-311.

15 Pal L, Shu J, Zeitlian G, et al. Vitamin D insufficiency in reproductive years may be contributory to ovulatory infertility and PCOS. Fertil Steril. 2008;90(Suppl 1):S14–S14.

16 Mohd Mutalip SS, Ab-Rahim S, Rajikin MH. Vitamin E as an Antioxidant in Female Reproductive Health. Antioxidants (Basel). 2018 Jan 26;7(2). pii: E22.

17 Chavarro JE, Rich-Edwards JW, Rosner BA, et al. Use of multivitamins, intake of B vitamins, and risk of ovulatory infertility. Fertil Steril. 2008 Mar;89(3):668-76. Epub 2007 Jul 10.

18 Grajecki D, Zyriax BC, Buhling KJ. The effect of micronutrient supplements on female fertility: a systematic review. Arch Gynecol Obstet. 2012 May;285(5):1463-71.

19 ebscohost.com/assets-sample-content/NUTRC_Fertility_Diet_EBCS.pdf

20 Nazarenko EG. Magnesium and female reproductive system. Medical Council. 2019;(7):119-125.

21 Quaranta S, Buscaglia MA, Meroni MG, et al. Pilot study of the efficacy and safety of a modified-release magnesium 250 mg tablet (Sincromag) for the treatment of premenstrual syndrome. Clin Drug Investig. 2007;27(1):51-8.

22 Qazi IH, Angel C, Yang H, et al. Selenium, Selenoproteins, and Female Reproduction: A Review. Molecules. 2018 Nov 22;23(12). pii: E3053.

23 Mariath AB, Bergamaschi DP, Rondó PH, et al. The possible role of selenium status in adverse pregnancy outcomes. Br J Nutr. 2011 May;105(10):1418-28.

24 Roychoudhury S, Nath S, Massanyi P, et al. Copper-induced changes in reproductive functions: in vivo and in vitro effects. Physiol Res. 2016;65(1):11-22. Epub 2015 Nov 24.

25 Pal A. Role of Copper and selenium in reproductive biology: A brief update. Biochem Pharmacol (Los Angel). 2015;4:181.

26 Soltan MH, Jenkins DM. Plasma copper and zinc concentrations and infertility. Br J Obstet Gynaecol. 1983 May;90(5):457-9.

27 Tuormaa TE. The adverse effects of manganese deficiency on reproduction and health: A literature review. J Orthemolecular Med 1996;11;2:69-79.

28 womens-health-naturally.com/green-tea-for-fertility/

Adagolási javaslat

Naponta 2 kapszula reggeli étkezés előtt. Egy doboz egy hónapra elegendő adagot tartalmaz. Már egy doboz használata is jelentős támogatás a szervezet számára, a legoptimálisabb azonban a 3 hónapos kúra végig szedése, és a letölthető ingyenes életmódprogram (A beágyazódás elősegítése) következetes alkalmazása a szedés mellett.

Hatóanyag-táblázat, összetevők

ÖsszetevőHatóanyag-tartalom a napi adagban
(2 kapszula tartalma)
NRV%*
C-vitamin80 mg100%
E-vitamin25 mg208%
B1-vitamin (Tiamin)20 mg1818%
B2-vitamin (Riboflavin)20 mg1428%
B3-vitamin (Niacin) 20 mg125%
B6-vitamin20 mg1428%
Vas17 mg121%
Cink15 mg150%
B5-vitamin (Pantoténsav)10 mg166%
Mangán5 mg250%
A-vitamin3000 mcg375%
Réz2 mg200%
Folát800 mcg400%
Króm120 mcg300%
K-vitamin100 mcg133%
Szelén70 mcg127%
B12-vitamin20 mcg800%
D-vitamin10 mcg200%
Kurkuma-kivonat (95%
standardizált kivonat)
50 mg-
Zöld tea kivonat - koffeinmentes (50%
polifenol-tartalommal)
50 mg-
Maca gyökér por20 mg-
Omega-3 (DHA)18 mg-
GYÓGYNÖVÉNY-KOMPLEX
(Acerola meggy, almapektin, feketeribizli-mag,
bromelain, sárgarépa, chlorella,
tengeri moszat, papaya, petrezselyem,
csipkebogyó, spenót, spirulina,
vízitorma, fokhagyma, datolya, panax ginzeng)
25 mg-
*=NRV%: Napi beviteli referencia érték százaléka (felnőttek esetén) -=NRV%: Nincs napi beviteli referencia érték. Összetevők: csomósodást gátlók (cellulóz, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszula (cellulóz), aszkorbinsav, kalcium-karbonát, kurkuma kivonat, zöld tea kivonat, d-alfa-tokoferil-szukcinát, magnézium-oxid, tiamin-hidroklorid, riboflavin, nikotinamid, piridoxin-hidroklorid, maca gyökér por, dokozahexaénsav, vas-II-fumarát, cink-oxid, fekete ribizli por, kalcium-d-pantotenát, mangán-szulfát, béta-karotin, sárgarépa por, acerola meggy por, réz-II-glükonát, almapektin, chlorella por, csipkebogyó por, vízitorma levél por, fokhagyma por, bromelain, tengeri moszat por, papaya gyümölcs por, petrezselyem levél por, spenót levél por, spirulina por, panax ginzeng gyökér por, pteroilmonoglutaminsav, krómium-pikolinát, L-szelenometionin, fillokinon, cianokobalamin, kolekalciferol.

Hozzászólások

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.