PCOS / Inzulinrezisztencia + Fogyás válogatáscsomag
Fogyást támogató csomag, PCOS és IR esetére

1 havi adag

  • Speciális fogyókúrás összeállítás PCOS és/vagy inzulinrezisztencia esetére
  • Komplex és természetes támogatás…
  • a hormon- és anyagcserezavarok elleni küzdelemhez
  • az egészséges vércukor- és inzulinszint fenntartásához
  • a zsír energiává történő alakításához, testsúly csökkentéséhez
  • a termékenység javításához
  • kedvező csomagár

1 db szállítása FoxPost automatába:
Ingyenes

További szállítási módok
13125 Ft  helyett állandó csomagkedvezménnyel
11990 Ft A te megtakarításod:
-1135 Ft (9%)

Termékleírás

Szerezd vissza az egészséges testsúlyodat, kerülj ki a hormonális problémák ördögi köréből!

Kedvezményes termékcsomagunk hatékony segítség: 4 termék 13125 Ft helyett csak 11990 Ft-ért!

Kérdezd meg bármelyik dietetikust, táplálkozási szakértőt vagy edzőt, hogy mi a sikeres fogyás képlete, és mind ugyanazt fogják mondani: kevesebb kalóriát kell elfogyasztanod, mint amennyit elégetsz. A PCOS-ben vagy inzulinrezisztenciában szenvedők számára azonban mégsem ilyen egyszerű.

Felborult inzulinháztartással – és ebből eredő egyéb hormonális problémákkal – sokszor még a legnagyobb igyekezet mellett sem akar megmoccanni a mérleg nyelve

A súlyfelesleg már önmagában felboríthatja a hormonháztartást, ovulációs zavarokat és meddőséget okozhat – a problémákat azonban tovább tetézi, ha inzulinrezisztencia is jelen van. Ha a sejtek inzulinrezisztenssé válnak, vagyis nem reagálnak az inzulinra megfelelően, akkor a szervezet a vérben keringő cukrot zsírként tárolja el, ahelyett hogy energiaként használná fel.

Az inzulinrezisztencia megemeli az androgének (pl. tesztoszteron) és ösztrogének szintjét, ami további hízást, rendszertelen vagy kimaradó menstruációt, szőrösödést, bőrproblémákat és meddőséget okozhat. Nem meglepő módon ezek a PCOS tünetei is, ugyanis a két betegség szinte mindig kéz a kézben jelentkezik.

Hogyan tudod megtörni a végtelennek tűnő ördögi kört? A megoldás három pilléren alapul:

  • a szervezet inzulinérzékenységének javítása (= inzulinrezisztencia csökkentése)
  • az éhségérzet és étvágy kordában tartása
  • a zsírégető folyamatok támogatása

Szakértők által összeállított speciális termékcsomagunk pontosan ezeket a törekvéseket támogatja. Hatóanyagai egészséges táplálkozás és rendszeres fizikai aktivitás mellett támogatják a PCOS-ben és/vagy inzulinrezisztenciában szenvedők testsúlycsökkentését, így a hormonegyensúlyt és termékenységet is.

A négyféle termék összértéke: 13125 Ft. Ebben a csomagban azonban -9% kedvezménnyel, mindössze 11990 Ft-ért szerezheted be őket!

Bővebben a hatóanyagokról

Tudnivalók, érdekességek a termékben található hatóanyagokról, a legújabb vizsgálatok és tudományos eredmények tükrében.*

Netamin L-karnitin komplex tabletta zöld teával és krómmal
Az L-karnitinnek fontos szerepe van a szervezet energiatermelésében, a zsír energiává alakításában. Egy 2017-es összefoglaló tanulmány szerint az L-karnitin hasznos az inzulinrezisztens betegek kezelésében.1 Egy 2016-os klinikai vizsgálatban a karnitin PCOS-es nőknél csökkentette a testsúlyt, derék- és csípőbőséget és az inzulinrezisztenciát.2 A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A zöld tea anyagcsere-serkentő hatóanyagai révén hozzájárulhat a normál testsúly fenntartásához.

Netamin Mio-Inozitol por
A mio-inozitol egy vitaminszerű anyag, ami nélkülözhetetlen a sejtek közötti kommunikációhoz. Kutatások szerint a mio-inozitol természetes inzulinérzékenyítő, ezért nagy sikerrel alkalmazható például PCOS, inzulinrezisztencia, metabolikus szindróma, 2-es típusú cukorbetegség esetén.3,4 A mio-inozitol helyreállíthatja az ovulációt, javíthatja a petesejt minőséget és a teherbeesés esélyét PCOS-es nőknél.5-7 Egyes tudományos vizsgálatok szerint a mio-inozitol akár ugyanolyan hatékony lehet az inzulin- és egyéb hormonszintek javításában és a testsúly csökkentésében, mint az inzulinrezisztencia és diabétesz esetén leggyakrabban alkalmazott gyógyszeres kezelés!8-10

Netamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mg
Az alfa-liponsav csaknem minden emberi sejtben természetesen jelen van. Kofaktorként részt vesz az egészséges glükózanyagcserében és energiatermelésben. Egy 2018-as tudományos összefoglaló cikk szerint az ALA csökkenti az éhgyomri vércukorszintet, inzulinszintet és inzulinrezisztenciát.11 Egy 2017-es összefoglaló szerint az ALA csökkenti a testtömeg-indexet és átlagosan 1,27 kg-mal több fogyást eredményez, mint a hatóanyagmentes placebo.12

Netamin Almaecet 400 mg kapszula
Az almaecet alkalmazásának nagy hagyománya van a diétázók, fogyni vágyók körében. Kutatások alapján az almaecet segíthet az éhségérzet és kalóriabevitel csökkentésében, míg egy 2009-es vizsgálat szerint a mindennapi ecetfogyasztás csökkenti a testsúlyt, testtömeg-indexet, zsigeri zsírt és derékbőséget.13-15 Kutatások azt is kimutatták, hogy a rendszeres ecetfogyasztás javíthatja az inzulinérzékenységet és segíthet kiegyenlítettebbé tenni a vércukorszintet.13,16-18

* Kijelentjük, hogy a termékeinkben található hatóanyagokról szóló írásaink kizárólag ismeretterjesztő és tájékoztató célokat szolgálnak. Az általunk közzétett információk nem minősülnek hatásállításoknak, sem orvosi tanácsnak, illetve nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést. A hatóanyagokat a legújabb, releváns, lektorált tudományos szakirodalmi adatok alapján mutatjuk be, általános érvényűen, nem termékspecifikusan. Szakértőink törekednek arra, hogy átfogó képet nyújtsanak a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokról és azok eredményeiről mindazoknak, akik erre fogékonyak és ismereteiket bővíteni szeretnék.


Hivatkozások:
1 Xu Y, Jiang W, Chen G, et al. L-carnitine treatment of insulin resistance: A systematic review and meta-analysis. Adv Clin Exp Med. 2017;26(2):333-338.
2 Samimi M, Jamilian M, Ebrahimi FA, et al. Oral carnitine supplementation reduces body weight and insulin resistance in women with polycystic ovary syndrome: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial. Clin Endocrinol (Oxf). 2016;84(6):851-857.
3 Croze ML, Soulage CO. Potential role and therapeutic interests of myo-inositol in metabolic diseases. Biochimie. 2013;95(10):1811-1827.
4 Unfer V, Facchinetti F, Orrù B, et al. Myo-inositol effects in women with PCOS: a meta-analysis of randomized controlled trials. Endocr Connect. 2017;6(8):647-658.
5 Kalra B, Kalra S, Sharma JB. The inositols and polycystic ovary syndrome. Indian J Endocrinol Metab. 2016;20(5):720-724.
6 Unfer V, Nestler JE, Kamenov ZA, et al. Effects of Inositol(s) in Women with PCOS: A Systematic Review of Randomized Controlled Trials. Int J Endocrinol. 2016;2016:1849162.
7 Regidor PA, Schindler AE. Myoinositol as a Safe and Alternative Approach in the Treatment of Infertile PCOS Women: A German Observational Study. Int J Endocrinol. 2016;2016:9537632.
8 Nas K, Tűű L. A comparative study between myo-inositol and metformin in the treatment of insulin-resistant women. Eur Rev Med Pharmacol Sci. 2017;21(2 Suppl):77-82.
9 Nehra J, Kaushal J, Singhal SR, et al. Comparison of Myo-inositol versus Metformin on anthropometric parameters in polycystic ovarian syndrome in women. Int J Pharm Pharm Sci 2017;9:144-8.
10 Shokrpour M, Foroozanfard F, Afshar Ebrahimi F, et al. Comparison of myo-inositol and metformin on glycemic control, lipid profiles, and gene expression related to insulin and lipid metabolism in women with polycystic ovary syndrome: a randomized controlled clinical trial. Gynecol Endocrinol. 2019;35(5):406-411.
11 Akbari M, Ostadmohammadi V, Lankarani KB, et al. The effects of alpha-lipoic acid supplementation on glucose control and lipid profiles among patients with metabolic diseases: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Metabolism. 2018;87:56-69.
12 Kucukgoncu S, Zhou E, Lucas KB, et al. Alpha-lipoic acid (ALA) as a supplementation for weight loss: results from a meta-analysis of randomized controlled trials. Obes Rev. 2017;18(5):594-601.
13 Liljeberg H, Björck I. Delayed gastric emptying rate may explain improved glycaemia in healthy subjects to a starchy meal with added vinegar. Eur J Clin Nutr. 1998;52(5):368-371.
14 Johnston CS, Buller AJ. Vinegar and peanut products as complementary foods to reduce postprandial glycemia. J Am Diet Assoc. 2005;105(12):1939-1942.
15 Kondo T, Kishi M, Fushimi T, et al. Vinegar intake reduces body weight, body fat mass, and serum triglyceride levels in obese Japanese subjects. Biosci Biotechnol Biochem. 2009;73(8):1837-1843.
16 Johnston CS, Kim CM, Buller AJ. Vinegar improves insulin sensitivity to a high-carbohydrate meal in subjects with insulin resistance or type 2 diabetes. Diabetes Care. 2004;27(1):281-282.
17 Brighenti F, Castellani G, Benini L, et al. Effect of neutralized and native vinegar on blood glucose and acetate responses to a mixed meal in healthy subjects. Eur J Clin Nutr. 1995;49(4):242-247.
18 Johnston CS, Steplewska I, Long CA, et al. Examination of the antiglycemic properties of vinegar in healthy adults. Ann Nutr Metab. 2010;56(1):74-79.

Adagolási javaslat

Reggeli előtt: 2 gramm Netamin Mio-inozitol por (2 csapott mokkáskanálnyi, vagy 4 ml-nek megfelelő mennyiség) folyadékban elkeverve Ebéd előtt: 1 db Netamin Almaecet kapszula, bő folyadékkal Ebéd vagy edzés előtt: 2 db Netamin L-karnitin komplex tabletta, bő folyadékkal Ebéd és vacsora között, lehet mindig ugyanazon időszakban: 1 db Netamin Alfa-liponsav kapszula Vacsora előtt:1 db Netamin Almaecet kapszula, bő folyadékkal

Hatóanyag-táblázat, összetevők

Mio-inozitol por:
HatóanyagA napi adag tartalmaz
(2 gramm)
*NRV%
Inozitol (myo-inositol)2000 mg-
Netamin Almaecet kapszula:
HatóanyagA napi adag tartalmaz
(2 kapszula)
Almaecet por
(5% savtartalommal)
800 mg
Netamin L-karnitin komplex tabletta:
HatóanyagA napi adag tartalmaz
(2 tabletta)
NRV%
Króm100 mcg250%
L-karnitin
(L-karnitin-tartarát)
682 mg-
Zöld tea kivonat
(30% polifenol tartalommal)
100 mg-
Netamin Alfa-liponsav kapszula:
HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)
Alfa-liponsav200 mg
*=NRV%: Napi beviteli referencia érték százaléka (felnőttek esetén) -=NRV%: Nincs napi beviteli referencia érték.
Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.