Netamin Szőlőmag kapszula

Termékkép
  • MEGÚJULT: mostantól bio szőlőből, növényi kapszulában!
  • erős, természetes antioxidáns
  • a szabadgyökök okozta káros, termékenységcsökkentő hatások kivédésére
  • a stressz, életmód hatására keletkezett szabadgyökök károsítják a spermiumokat
  • a stressz zavart okozhat a menstruációban, peteérésben
  • a szőlőmag növeli a test ellenálló képességét a stresszel szemben
  • egy hónapra elegendő 60 db kapszula
  • kiváló magyar szőlőből készült termék
Normál ár: 1890 Ft
Kosárba teszem

 

Stressz hatása a termékenységre

Hallottál már a káros szabadgyökökről? A szabadgyökök instabil molekulák a szervezetünkben, melyeknek egy páratlan elektronjuk van, ezért keresgélve, szabadon kószálnak a szervezeten belül (ezért „szabadok”), hogy párt találjanak maguknak. Gyakorlatilag bármit megtesznek, hogy párt találjanak maguknak: a szervezetet belülről „széttépve” pusztítják, vagy, ami még rosszabb, roncsolják a sejteket. Ezért képesek arra is, hogy nagymértékben károsítsák a spermiumok  és petesejtek épségét is.

Egy átlagos ember sejtjeit minden nap több tízezer támadás éri a szabad gyökök által. A szervezetünk általában képes viszonylag könnyedén legyőzni őket az antioxidánsok segítségével, de léteznek olyan esetek, amikor ez nincs így: ha túlzottan sok szabad gyök képződik, vagy szervezetünknek nem áll elég antioxidáns rendelkezésére. Ez a túlzott szabadgyök-képződés általában a nagymértékű stressz hatása.

A stressz más módon is kihathat a termékenységre: férfiak és nők esetében is vezethet csökkent libidóhoz, férfiaknál akár kifejezett merevedési zavarokhoz, nőknél hüvelyszárazsághoz is. Befolyásolhatja a spermiumok mennyiségét és minőségét, vagy a menstruációs ciklus szabályosságát.

Szőlőmag – természetes segítség a stresszel szemben

Dr. Szent-Györgyi Albert, a híres magyar tudós fedezte fel, hogy a szőlőmag a természetben megtalálható egyik legkoncentráltabb antioxidáns-forrás. Szabadgyök-semlegesítő hatása hússzor erősebb a C- és E-vitaminnál. Az antioxidánsok hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal a sejtek, szövetek védelméhez.

A szőlőmag ezért kifejezetten ajánlott mindazoknak, akik szeretnék természetes módon védeni testüket a stressz okozta káros egészségügyi hatásoktól.

“Ne stresszelj rá!”

Ha már egy ideje próbálkoztok, de még nincs úton a trónörökös, bizonyára Ti is hallottátok már ezt a “jó tanácsot”. Nehéz azonban ebben a helyzetben kikapcsolni az agy folyamatos “kattogását”, érdemes ezért ilyenkor is a természet segítségét kérni.

A szőlőmag ebben is társatok lehet, ugyanis adaptogén hatással bír. Adaptogénnek nevezzük azokat a természetes anyagokat, amelyek mellékhatások nélkül növelik a test ellenálló képességét a stresszhatásokkal szemben, a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén. A szőlőmag ráadásul nem csak növeli a test védekező képességét a stresszel szemben, de segít a feszültség csökkentésében, ellenállóbbá teszi a testet az érzelmi stresszel szemben.

Összefoglalva: miért jó a szőlőmag a baba-projekt ideje alatt?

A szőlőmagban található polifenolos komponensek elősegítik a sejtek védelmét szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben, adaptogén hatása miatt pedig segít az érzelmi, pszichés stressz legyőzésében is – ezért tökéletes kiegészítő a baba-projekt ideje alatt is!

 


Részletek:

Szedés:

Felnőtteknek napi 2 alkalommal 1 kapszula, lehetőleg étkezés közben.

Hatóanyag-tartalom:

HatóanyagA napi adag tartalmaz
(2 kapszula)
NRV%
Szőlőmag1100 mg-

Ez a termék kapszulázott funkcionális élelmiszer. Ez mit jelent? Mivel ez a termék koncentrátumot és ún. standardizált kivonatot nem tartalmaz, a vonatkozó jogszabályok és az OGYÉI állásfoglalása szerint nem kap notifikációs számot. A termék megfelelőségének ellenőrzése ilyen esetben a NÉBIH hatáskörébe tartozik. A nálunk vásárolható termékek mindegyike minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készül a Te egészségedért.

Hozzászólások