Netamin Spirulina Alga

Termékkép
  • A természet igazi “multivitamin” készítménye
  • Segít a test számára leküzdeni a stressz okozta káros hatásokat
  • Növeli a szervezet ellenálló képességét, vitalitását
  • Rengeteg vitamint, ásványi anyagot és fehérjét tartalmaz
  • Természetes támogatás férfiaknak és nőknek szervezetük erősítésére
  • 360 tabletta, 4 havi adag 1 tégelyben
  • Kiváló ár-érték arány
  • Laboratóriumban tesztelt, biztonságos készítmény
Normál ár: 3990 Ft
Kosárba teszem

A spirulina alga kitűnő választás mindazoknak, akik szeretnének tudatosan készülni a gyermekvállalásra.

A spirulina algát a tenger multivitamin készítményének is hívhatnánk, ez a mikroszkopikus vízinövény ugyanis tele van az emberi szervezet számára értékes tápanyagokkal, éppen ezért kutatások tucatjai elemzik folyamatosan a benne rejlő lehetőségeket.

Hogyan segít a spirulina alga a babát tervező pároknak?

A spirulina algát sok szakértő nevezi szupertápláléknak. Az tesz valamit érdemessé erre a jelzőre, ha egészségünkre előnyös hatásai kivételesen magasak, és jelentősen nagy számban tartalmaznak antioxidánsokat, vitaminokat, nyomelemeket.

Vitaminok és ásványi anyagok

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma által működtetett Nemzeti Tápanyag Adatbázis1 adatai alapján 100 gramm spirulina alga a következőket tartalmazza:1

spirulina alga termékenység fokozására
A nagyításhoz kattints a képre.

Fehérje

A természetes élelmiszerek közül a spirulinának van a legmagasabb fehérje tartalma (65-71% között). Mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza – összesen pedig 18 aminosavat. Ez mindkét nem számára lényeges.

Férfiak esetén a megfelelő minőségű és mennyiségű spermiumok képződéséhez elengedhetetlen a kellő mértékű fehérjebevitel.

Nőknél pedig amerikai kutatás alapján szintén növelheti a termékenységet a megfelelő fehérjebevitel. E kutatás alapján azok a nők, akiknek napi kalóriabevitelét legalább 25%-ban fehérje tette ki, jóval nagyobb eséllyel estek teherbe, mint azok, akik ennél kevesebb fehérjét fogyasztottak. A kutatás alapján a sok fehérjét fogyasztó nők kevesebb eséllyel kívántak meg magas szénhidráttartalmú feldolgozott élelmiszereket, amelyek túlsúlyt és a hormonális egyensúly felborulását eredményezhetik.

A New York-i Meddőségi Központ munkatársai ugyanakkor felhívják a figyelmet, hogy a szénhidrát-fehérje arányon van a hangsúly és a cél nem az, hogy töméntelen mennyiségű húsból fedezzük ezt a fehérje szükségletet – éppen ezért kitűnő választás lehet a spirulina alga. 2

Antioxidánsok

Fontos kiemelni, hogy a spirulina alga rengeteg olyan vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek természetes antioxidánsok. Az antioxidánsok hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal a sejtek, szövetek védelméhez.

Fontos tudni, hogy a szabadgyökök rengeteg káros folyamatot indítanak el testünkben, számos betegség okozói, emellett károsítják a spermiumok és petesejtek egészségét is. Keletkezésük köthető a stresszes életmódhoz, gyümölcsökben, zöldségekben szegény táplálkozáshoz.

A spirulina alga antioxidáns tartalmánál fogva segít csökkenteni a stressz okozta káros hatások következményeit.

A spirulina alga olyan folyamatokat képes támogatni a testben, mint…:

– spermaképződés: egészséges, ép spermiumok termelődése
– ovuláció: csökkentve a stressz okozta káros hatásokat, segítheti az egészséges ovulációs folyamatokat
– a sejtregeneráció: betegségekből való felépülés
– vérképzés: gyakran ajánlják vérszegénység esetére is
– sejtanyagcsere: méreganyagok távozása, energiatermelés

A Netamin Spirulina Alga laboratóriumban tesztelt, biztonságos készítmény!

Talán Te is olvastál olyan cikkeket, mely szerint a spirulina fogyasztása veszélyes is lehet, mivel sajnos egy részük nehézfémektől szennyezett, ám Téged ennek a réme nem fenyeget! A Babalesz oldalán mindig biztonságos készítményeket vásárolhatsz, ezt a spirulina készítményt is laborban ellenőrizték, garantáltan ólomtól, higanytól, kadmiumtól és fertőző baktériumoktól mentes!

4 hónapra elegendő adagot tartalmaz! Próbáld ki Te is a természet adta egyik legkomplexebb vitamin és nyomelem forrást!


Egyéb tudnivalók

Hatóanyag

HatóanyagA napi adag tartalmaz
(3 tabletta)
NRV%
Spirulina alga750 mg-

Szedés

Felnőtteknek napi 3 tabletta, lehetőleg mindig ugyanabban a napszakban, bő folyadékkal. Terhesség esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét a termék további szedéséről.

Ez a termék kapszulázott funkcionális élelmiszer. Ez mit jelent? Mivel ez a termék koncentrátumot és ún. standardizált kivonatot nem tartalmaz, a vonatkozó jogszabályok és az OGYÉI állásfoglalása szerint nem kap notifikációs számot. A termék megfelelőségének ellenőrzése ilyen esetben a NÉBIH hatáskörébe tartozik. A nálunk vásárolható termékek mindegyike minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készül a Te egészségedért.


Források:

http://ndb.nal.usda.gov/ndb/foods/show/3306?fgcd=&manu=&lfacet=&format=Full&count=&max=35&offset=&sort=&qlookup=11667

2 https://consumer.healthday.com/vitamins-and-nutritional-information-27/food-and-nutrition-news-316/can-high-protein-low-carb-diet-boost-fertility-treatment-676074.html


Komplexebb készítményt keresel?

Ha már régóta próbálkoztok, vagy bizonyos egészségügyi körülmények nehezítik számotokra a baba-projektet, érdemes egy pillantást vetned ezekre a termékekre is.

ProCreation nőknek
Termékenység természetesen, nőknek! Gyógynövény-kivonatok, vitaminok és ásványi anyagok, 38 speciális összetevő az egészséges peteéréshez és a sikeres megtermékenyüléshez!
Komplex termék, a női szervezet reprodukciós funkcióinak támogatására. Különösen ajánlott hormonális problémák, ovulációs gondok esetén.

TUDJ MEG MINDENT A NŐI TERMÉKENYSÉG VITAMINJÁRÓL ITT!

ProCreation férfiaknak
Termékenység természetesen, férfiaknak! Vitaminok és gyógynövény-kivonatok, összesen 48 speciális összetevő az egészséges spermaszámért és spermaaktivitásért. Komplex termék a férfi termékenység támogatására.

IDE KATTINTVA MINDENT MEGTUDHATSZ A TERMÉKRŐL!

Hozzászólások