Netamin Omega-3 kapszula SZUPER kiszerelés
100 kapszulás, családi kiszerelés

100 db kapszula

  • Ez a termék már nem rendelhető. Ajánlatunk helyette: Netamin Omega-3 koncentrátum kapszula
  • Omega-3 zsírsavak halolajból, 1000 mg halolaj/kapszula
  • Az omega-3 zsírsavak kutatások alapján:
  • ...pozitív hatással lehetnek a férfi és női termékenységre
  • ...fontos szerepet játszanak a gyermekek agyának fejlődésében is
  • ...hozzájárulnak a megfelelő szív- és agyműködés, illetve a normál látás fenntartásához
  • Biztonságos termék, garantáltan nehézfémmentes, laboratóriumban ellenőrzött

1 db szállítása FoxPost automatába:
790 Ft

További szállítási módok

Termékleírás

FONTOS INFORMÁCIÓ:

Webáruházunk termékpalettáját folyamatosan fejlesztjük. Ahhoz, hogy újdonságokkal lephessünk meg, időnként el kell engednünk 1-1 régebbi termékünket. Ezt mindig úgy tesszük, hogy figyelünk arra, kínálatunkban megmaradjon a változatosság és mindenki megtalálja azt, amivel támogathatja egészségét igényeinek megfelelően. Mivel omega-3 készítményből több is van a kínálatunkban, kevés különbséggel, ezért a Netamin Omega-3 SZUPER kiszerelés kapszulát a továbbiakban már nem forgalmazzuk. Helyette a jövőben választhatod a jóval koncentráltabb hatóanyag-tartalmú Netamin Omega-3 koncentrátum kapszulát. Megértésed köszönjük!


Az omega-3 esszenciális – azaz szervezetünk számára nélkülözhetetlen – ám kívülről kell bejuttatnunk, mivel a szervezetünk nem képes előállítani, holott elengedhetetlenek egészségünk megőrzéséhez. Legfőbb természetes forrásai a hal és a lenmag. Sajnos a magyar lakosság túlnyomó része sem halételeket, sem egészséges növényi olajokat nem fogyaszt kellő mennyiségben, ennek jelei pedig megmutatkoznak egészségügyi állapotunkban is, így például a nagyszámú szív-és érrendszeri megbetegedésekben.

Az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez (napi legalább 250 mg EPA és DHA bevitele esetén), a DHA hozzájárul a normál agyműködés és a normál látás fenntartásához (napi 250 mg bevitele esetén).

A Netamin Omega-3 SZUPER kiszerelés biztonságos termék!

A Netamin Omega-3 SZUPER kiszerelés biztonságos termék, garantáltan nehézfémmentes, laboratóriumban ellenőrzött! Vizeink szennyezettsége sajnos a halból készült termékek minőségét is érinti, ám a Netamin halolaj tartalmú Omega-3 kapszulája esetében nincs ok az aggodalomra: szigorú vizsgálatokon esett át, hogy a legkiválóbb minőséget adhassuk vásárlóinknak!

OGYÉI szám: 18003/2016. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél mint étrend-kiegészítő készítmény. A nálunk vásárolható termékek mindegyike minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készül a Te egészségedért.

Bővebben a hatóanyagokról

Tudnivalók, érdekességek a termékben található hatóanyagokról, a legújabb vizsgálatok és tudományos eredmények tükrében.*

Az omega-3 zsírsavak az emberi szervezet számára legfontosabb tápanyagok közé tartoznak, és mégis, a lakosságnak csak elhanyagolható hányada jut megfelelő mennyiséghez belőle. Az utóbbi évtizedek kutatásai rávilágítottak, hogy az omega-3 (EPA/DHA) hiánya kihat a hormonháztartása, a termékenységre, illetve a terhesség és szoptatás alatt a baba fejlődésére is.

A termékenység javítása omega-3 zsírsavakkal

Az omega-3 zsírsavak termékenységre gyakorolt pozitív hatása már régóta ismert. A DHA kutatások szerint szükséges az egészséges spermium létrejöttéhez, megnövelt bevitele javítja a spermaképet és fokozza a spermiumok mozgását.1

Az omega-3 rendszeres fogyasztása azonban a hölgyek számára is nagyon fontos. Egy 2012-es vizsgálat szerint az omega-3 zsírokban gazdag étrend kitolhatja a nők termékeny időszakát, illetve javíthatja a petesejt minőségét. Egy 2015-ben publikált kutatás az EPA/DHA bevitel és a tüszőérlelő hormon (FSH) szintje közti kapcsolatot vizsgálta meg. Ahogy a menopauzához egyre közelebb kerül egy nő, úgy növekszik az FSH szintje a szervezetében. A kutatók azt figyelték meg, hogy az EPA/DHA zsírsavak pótlásával az FSH szintje csökkenthető, ami a termékenység javulásához vezet.2

A várandósság létrejöttének egyik előfeltétele a tökéletesen működő hormonrendszer. Az esszenciális omega-3 zsírsavak nélkül nem tud az emberi szervezet, így a hormonháztartás sem megfelelően működni, ezért ügyelni kell, hogy mindig megfelelő mennyiségű omega-3 zsírsav legyen jelen a szervezetben. Az omega-3 a krónikus gyulladáshoz kapcsolódó termékenységi problémákon is segíthet: például magas EPA-szinttel rendelkező nők esetén kisebb az endometriózis valószínűsége.3

Az omega-3 kiemelten fontos terhesség és szoptatás alatt is

A teherbeesést követően az omega-3 zsírsavak szerepe kulcsfontosságú marad mind a kismama, mind pedig a gyermek számára. A magzat neurológiai fejlődéséhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű omega-3 jelenléte. Számtalan kutatás igazolta azt is, hogy a megfelelő omega-3 bevitel csökkenti a koraszülés kockázatát.4

A pajzsmirigynek is szüksége van omega-3-ra

Az omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek, mi magyarok mégis az átlagosnál jóval kevesebbet fogyasztunk belőlük. Gyulladáscsökkentő hatásuk révén jót tesznek a pajzsmirigy egészségének5-6, továbbá növelhetik a pajzsmirigyhormonok felvételét7, segíthetik a testsúly-menedzsmentet8-9 és mérsékelhetik az oxidatív stresszt10. Mindezek miatt szinte elképzelhetetlen az egészséges pajzsmirigy a megfelelő omega-3 bevitel nélkül!

* Kijelentjük, hogy a termékeinkben található hatóanyagokról szóló írásaink kizárólag ismeretterjesztő és tájékoztató célokat szolgálnak. Az általunk közzétett információk nem minősülnek hatásállításoknak, sem orvosi tanácsnak, illetve nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést. A hatóanyagokat a legújabb, releváns, lektorált tudományos szakirodalmi adatok alapján mutatjuk be, általános érvényűen, nem termékspecifikusan. Szakértőink törekednek arra, hogy átfogó képet nyújtsanak a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokról és azok eredményeiről mindazoknak, akik erre fogékonyak és ismereteiket bővíteni szeretnék.
Hivatkozások:
1-4 omega3innovations.com/blog/the-fertility-boosting-benefits-of-omega-3-fatty-acids/
5 ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0072785/
6 Calder PC. Omega-3 fatty acids and inflammatory processes. Nutrients. 2010 Mar;2(3):355-74.
7 Souza LL, Nunes MO, Paula GS, et al. Effects of dietary fish oil on thyroid hormone signaling in the liver. J Nutr Biochem. 2010 Oct;21(10):935-40.
8 Hill AM, Buckley JD, Murphy KJ, Howe PR. Combining fish-oil supplements with regular aerobic exercise improves body composition and cardiovascular disease risk factors. Am J Clin Nutr. 2007 May;85(5):1267-74.
9 Thorsdottir I, Tomasson H, Gunnarsdottir I, et al. Randomized trial of weight-loss-diets for young adults varying in fish and fish oil content. Int J Obes (Lond). 2007 Oct;31(10):1560-6.
10 Mas E, Woodman RJ, Burke V, et al. The omega-3 fatty acids EPA and DHA decrease plasma F(2)-isoprostanes: Results from two placebo-controlled interventions. Free Radic Res. 2010 Sep;44(9):983-90.

Adagolási javaslat

Felnőtteknek napi egy-három lágyzselatin kapszula, lehetőleg étkezés közben.

Hatóanyag-táblázat, összetevők

HatóanyagA napi adag tartalmaz (egy kapszula)NRV%*
Omega-3 zsírsavak300 mg (180 mg EPA, 120mg DHA)-
*=NRV%: Napi beviteli referencia érték százaléka (felnőttek esetén) -=NRV%: Nincs napi beviteli referencia érték. Összetevők: Halolaj (30%-os omega-e zsírsavtartalommal, amelyből 18% EPA és 12% DHA), zselatin, nedvesítőszer (glicerin), tisztított víz

Hozzászólások

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.