Netamin Goji kapszula

Termékkép
  • Ősi gyümölcs, amit a kínai, indiai és tibeti orvoslás 6000 éve használ
  • Képes csökkenteni az oxidatív stresszt, ami a férfi és női meddőség egyik oka lehet
  • Kutatások alapján pozitívan hathat a spermiumok minőségére, a férfi termékenységre
  • Szuperélelmiszer, természetesen gazdag forrása vitaminoknak és ásványi anyagoknak
  • 500 mg-os kapszulák, 2 havi adag
  • OUTLET AKCIÓ -33% kedvezmény
  • Minőségét megőrzi: 2019.05.22.
Normál ár: 2990 Ft
Kedvezményes ár: 1990 Ft
A te megtakarításod:-1000 Ft (33%)
Kosárba teszem

A goji bogyó (más néven farkasbogyó, líciumgyümölcs) Ázsiában különösen nagy becsben tartott gyümölcs: a hagyományos keleti gyógyászat már több mint 6000 éve használja, többek között a termékenység és libidó növelésére. A Távol-Keleten generációról generációra száll a goji bogyó titka, de sokáig rejtve maradt más kontinensek előtt. Az elmúlt években szerte a világon kutatók sora kezdett el foglalkozni a goji bogyó erejével. Mára már Európában is valódi „szuperélelmiszerként” tartják számon.

A goji a termékenység természetes segítője

A goji bogyót ázsiai orvosok régóta használják a terméketlenség gyógyítására. Napi rendszerességű fogyasztása extra antioxidánsokkal látja el a szervezetet, melyek segítenek a férfi és női terméketlenség egyik közismert okozója, az ún. oxidatív stressz elleni védekezésben.

A hagyományos kínai orvoslásban a gojit máj és a vese „jin energiájának” stimulálására és tonizálására is használják. Mindkét szervnek gyakori a rendellenes működése a terméketlen emberek esetében.

A goji javíthatja a spermiumszámot és a spermiumok mozgékonyságát. Egy kínai tudományos kutatás 42 férfit vizsgált, akiknél alacsony spermiumszám és a spermiumok nem megfelelő mozgása miatt terméketlenséget diagnosztizáltak. Az alanyok napi 15 gramm goji bogyót fogyasztottak. 1 hónap után a férfiak 50%-ánál normál és afeletti spermiumszámot mértek. Mindössze 2 hónap után a férfiak 78%-ának normális vagy afeletti értékre nőtt a spermiumszáma, és később mindegyikük gyereket tudott nemzeni. 1

További kutatások megállapították, hogy a goji hatékonyan védhet az életkor előrehaladtával egyre erősebb oxidatív károkkal szemben. A férfi és női terméketlenség egyaránt gyakran összefügg az ilyen oxidatív károsodással.

A goji ereje: miben rejlik a szuperbogyó titka?

A goji bogyót Ázsiában régóta a fiatalság gyümölcseként emlegetik.. Kutatások bizonyították, hogy valóban bámulatosan gazdag antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és egyéb nyomelemekben. Éppen ezért fogyasztása pozitívan hathat a szem egészségére, a szív- és érrendszerre, az immunrendszerre, a vércukorszintre és a bőr szépségére is – így már nem csoda, hogy a fiatalság erejét tulajdonították neki évszázadokig.

Dr. Earl Mindell kanadai táplálkozástudós szerint:2

„a goji bogyó jótékony hatásai az egészségmegőrzés, a jólét fenntartása és az öregedésgátlás terén erősebbek, mint bármely más tápláléké, gyógyszeré vagy étrend-kiegészítőé, mellyel az elmúlt 40 évben találkoztam”.

Miért szokták csodabogyónak is hívni?

Különböző fantasztikus jelzőkkel illetik, ami nem is csoda, mivel csordultig tele van hasznos tápanyagokkal.

A goji többek között:
• A-, B1-, B2-, C- és E-vitamint
• több mint 15% fehérjét,
• 21 esszenciális ásványi anyagot (pl. vas, kálium, kalcium, cink, magnézium, szelén),
• 18-féle aminosavat,
• nagy mennyiségű béta-karotint és zeaxantint is tartalmaz.

Ennek a kivételes gyümölcsnek a tiszta, préselt, porított verzióját tettük minden egyes kapszulába!

Egyéb tudnivalók

Hatóanyag:

HatóanyagA napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
NRV%*
Préselt goji gyümölcs porítva500 mg-

Ez a termék kapszulázott funkcionális élelmiszer. Ez mit jelent? Mivel ez a termék koncentrátumot és ún. standardizált kivonatot nem tartalmaz, a vonatkozó jogszabályok és az OGYÉI állásfoglalása szerint nem kap notifikációs számot. A termék megfelelőségének ellenőrzése ilyen esetben a NÉBIH hatáskörébe tartozik. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.


FORRÁSOK:

1 http://www.bellaonline.com/articles/art173736.asp

2 http://www.bodybuilding.com/fun/goji-berry-benefit-secrets.htm

Hozzászólások