Netamin Amerikai Tőzegáfonya

Termékkép
  • Magas hatóanyagtartalmú, 50:1 arányú amerikai tőzegáfonya kivonat
  • Húgyúti fertőzések, felfázások esetére
  • A rendszeres húgyúti fertőzések nőgyógyászati gyulladásokhoz, meddőséghez is vezethetnek
  • Megelőzésre és természetes kiegészítő kezelésre is ajánlott
  • Extra C-vitamint és lactobacillus acidophilust is tartalmaz
  • A lactobacillus acidophilus segíthet az antibiotikum miatt felborult bél-és hüvelyflóra helyreállításában
Normál ár: 1475 Ft
Kosárba teszem

 

Mit érdemes tudni az amerikai tőzegáfonyáról?

Tőzegáfonya gyümölcs felfázásraAz Észak-Amerikából származó növényt már az indiánok is nagy becsben tartották. Nem csak a használata nyúlik vissza régre, kutatások is több évtizede foglalkoznak vele.

Ennek egyik oka, hogy az amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) rendkívül gazdag antioxidánsokban és flavonoidokban, ezért úgy vélik, rendszeres fogyasztása segíthet a stressz okozta hatások leküzdésében.

Az amerikai tőzegáfonya mégsem erről a legismertebb, hanem a húgyúti megbetegedések esetén való alkalmazhatóságáról. Közkedvelt azon hölgyek körében, akik könnyebben felfáznak, de komoly húgyhólyaggyulladás esetén is alkalmazzák kiegészítő kezelésként. Tudományosan is alátámasztott, hogy az amerikai tőzegáfonya a gyulladásos folyamatokért felelős E.coli baktérium hatástalanításában segíti a szervezetet.

Emiatt hívják a nők gyümölcsének, pedig nem a (nőket valóban gyakrabban sújtó) felfázás, hólyaggyulladás az egyetlen húgyúti megbetegedés, aminél alkalmazható. A prosztataproblémák enyhítésében szintúgy szerepe lehet. 1, 2

Mitől más a Netamin Amerikai Tőzegáfonya Forte?

A Netamin Tőzegáfonya Forte 50:1 arányú amerikai tőzegáfonya kivonatot tartalmaz, ami annyit jelent, hogy 1 kapszula tartalma 25 000 mg friss tőzegáfonya gyümölcsnek felel meg.

Tovább fokoztuk erejét még két EXTRA összetevővel:
–    Plusz C-vitamin: hogy még intenzívebb legyen a szív-és érrendszert, immunrendszert támogató ereje.
–    Lactobacillus Acidophilus: még hatékonyabb segítség legyen, ha antibiotikumos kúrára kényszerülsz, az antibiotikum ugyanis gyengítheti a bélflórát és a hüvelyflórát is, a lactobacillus acidophilus pedig ennek helyreállításában segít.

Miért fontosak az egészséges húgyutak a termékenység szempontjából?

A gyakori, rendszeres húgyúti fertőzés akár termékenységi problémákhoz is vezethet, vagy meglévő terhesség esetén korai vetéléshez, koraszüléshez. A megelőzés, korai felismerés kiemelten fontos. A húgyúti fertőzéseket olyan baktériumok okozzák, amelyek ugyan általában közvetlenül a húgycsövet támadják meg, innen azonban könnyedén okoznak fertőzést közvetlenül a méhnyakban is. Innen lépésről lépésre hozhatnak létre gyulladást a petevezetékben, petefészekben is. Az ismétlődő gyulladás pedig a petevezeték elzáródásához, egyéb komplikációkhoz vezethet.

A felfázás petevezeték gyulladáshoz vezethetElképzelhető, hogy a felfázás tünetei mintegy “önmaguktól” elmúlnak, de ettől még a baktérium továbbra is jelen van a szervezetben. Éppen ezért nem szabad félvállról venni egy felfázás kezelését, az pedig külön figyelmet érdemel, ha valakinél rendszeres, visszatérő. 3,4

Hölgyek esetén a szexuális aktivitás csak növeli a húgyúti fertőzés kialakulásának kockázatát. A nemi együttlét során irritálódhat a húgycső, így a kórokozók könnyebben jutnak a hólyagba. A spermicideket használó nők számára még kiemeltebb a rizikó.

Férfiak számára is hasznos lehet, konkrét alsó húgyúti gyulladásos megbetegedés esetén a fűrészpálma mellé kitűnő kiegészítés a tőzegáfonya.

Kiknek ajánlott a Netamin Amerikai Tőzegáfonya Forte?

–    azoknak a hölgyeknek, akik könnyen felfáznak, gyakran küzdenek alsó húgyúti fertőzésekkel
–    férfiaknak prosztatagyulladás, húgyúti fertőzések esetére
–    terhesség tervezésekor, vagy alatt megelőző jelleggel a húgyúti fertőzések elkerülésére
–    antibiotikumos kúra mellé, kiegészítésként
–    fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén, az immunrendszer támogatására

Egyéb tudnivalók

Hatóanyag

HatóanyagA napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
NRV%
Amerikai tőzegáfonya kivonat (50:1)500 mg-
C-vitamin60 mg75%
Probiotikum
(Lactobacillus Acidophilus)
10 mg-

Szedés

Felnőtteknek napi egy kapszula, lehetőleg főétkezés közben, bő folyadékkal. Rendszeres felfázás esetén minimum 3 havi kúra javasolt.

OGYÉI szám: 17753/2016. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél mint étrend-kiegészítő készítmény. A nálunk vásárolható termékek mindegyike minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készül a Te egészségedért.


Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ahogyan a természetes növényi nyersanyagok sem “egyenszínűek”, a kapszuláink tartalmában is megfigyelhetők színbeli eltérések, variációk. Míg sok más gyártó szintetikus festékek és színezékek használatával éri el, hogy minden egyes kapszula egyformán nézzen ki, addig a Netamin termékeivel mi minden erőnkkel törekszünk a lehető legtermészetesebb megoldásokra. Ezért úgy gondoljuk, jobb, ha az összetevőket eredeti, természetes állapotukban hagyjuk – így egészségre gyakorolt pozitív hatásuk sem szenvedhet kárt.


Források:
1 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18038941
2 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26613004
3 http://www.videoklinika.hu/fischer0224_meddoseg/
4 http://napidoktor.hu/blog/friss-hirek/reggeli-napidoktor/video-veteleshez-vezethet-hugyuti-fertozes/

Hozzászólások