• Hasznos információk, tanácsok a sikeres gyermekáldáshoz
 • Funkcionális táplálkozási- és hormonegyensúly-tanácsadás egyénre szabottan
 • Hormonális egyensúlyok és a táplálkozás összefüggései: segítünk eligazodni!
 • Étrend- és táplálék-kiegészítők felülvizsgálata és független tanácsadás
 • Hormonális egyensúlyok egyéni kérdései: inzulin-rezisztencia protokoll, PCO, endometriózis, pajzsmirigy, mellékvese stb.
 • Átfogó funkcionális állapotfelmérés, ok-okozati tanácsadás
 • Tanácsadó: Király Éva, a Bartha Ákos vezette Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapatának tagja
 • Telefonon, e-mailben vagy Skype-on szeretnél konzultálni?
 • Válaszd ki és azt tedd a kosaradba, ami számodra a legtesthezállóbb!

1 db szállítása FoxPost automatába:
Ingyenes

További szállítási módok
14990 Ft

Termékleírás

Személyes tanácsadód a természetes hormonegyensúlyhoz

Király Éva dietetikus, hormonegyensúly tanácsadó, akkreditált funkcionális táplálkozási szakértő, Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapatának tagja

Ismerd meg Évát!


Szeretettel üdvözöllek!

Király Éva hormonegyensúly tanácsadóKirály Éva vagyok, hormonegyensúly tanácsadóként csatlakoztam a Babalesz-csapat munkájához.

2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán, dietetikusként. Közvetlenül utána elsősorban prevenciós dietetikusként dolgoztam, sokrétű tapasztalatra tettem szert.

A szakmámat a gyermekeimnek köszönhetem, a felelősségteljes táplálásuk igénye ébresztette fel bennem az érdeklődést és az elhivatottságot.

Vallom Szent Györgyi Albert mondatát, mely szerint az ember elsődleges kapcsolata a külvilággal, maga a táplálkozás. Mindaz, amit a táplálékkal elfogyasztunk, hatással van az egészségi állapotunkra hosszútávon. Már gyerekkoromban megismerkedtem különböző alternatív gyógyászati módszerrel, így teljesen természetes számomra, hogy egy adott egészségügyi kihíváshoz több oldalról, holisztikusan közelítsek.

kiraly_eva_taplalkozasi_tanacsadoFontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, így továbbképeztem magam hormonegyensúly tanácsadóvá és akkreditált funkcionális táplálkozási szakértővé, hogy minél hatékonyabban és átfogóbban tudjam a hozzám fordulókat segíteni.

2013 óta vagyok a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapatának  tagja.
Célunk, hogy a hormonális egyensúly kérdéseit egyéni sajátosságok mentén, célirányos és személyre szabott módszerekkel közelítsük meg. Bartha Ákos szakmai vezetése mellett nagy örömmel, csapatként együttműködve, minőségi tudást képviselve igyekszünk utat mutatni, eredményes támogatást nyújtani az Ügyfeleinknek. Küldetésünk továbbá, hogy hidat építsünk a hagyományos orvoslás és a tudományosan alátámasztott, természetes módszerek között… a továbbiakban ezt a szakmai elkötelezettséget képviseljük a babalesz.hu oldalán keresztül.

Fordulj Évához szakmai tanácsért


Éva munkáját egy teljes szakmai csapat támogatja a háttérből, Bartha Ákos vezetésével. Olvasd el Ákos bemutatkozását is, ismerd meg a Táplálkozás-Beállítás™ rendszerének működését!

Bartha Ákos, élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató, vezető funkcionális táplálkozási és hormonegyensúly szakértő

Az elmúlt években jó néhány országban nyílt alkalmam az élelmiszeripar és a táplálkozástudomány több területén tevékenykedni, mely élmények alapvetően meghatározták jelenlegi ismereteimet. Hosszú évek óta átfogóan foglalkozom az élelmiszerek és a táplálkozás kaotikus tűnő és bonyolult témaköreivel.

Megszerzett tapasztalataimra és tanulmányaimra alapozva épült fel a Táplálkozás-Beállítás™ többszintű rendszere, mely számos jelentősebb életmód programot, valamint ”terápiás célú” étrendeket is magában foglal.

A Táplálkozás-Beállítás™ átfogó rendszerének alapító tulajdonosa és szakmai vezetőjeként támogatom Király Éva kolléganőmet a következő területeken (a teljesség igénye nélkül):

• Hormonális egyensúlyok és a táplálkozás összefüggései
• Carmenta-program™: megfelelő, személyre szabott táplálkozással a fogantatásért; terhesség alatti tápanyag-pótlás
•  Étrend- és táplálék-kiegészítők felülvizsgálata és független tanácsadás
• Hormonális egyensúlyok egyéni kérdései: inzulin-rezisztencia protokoll, PCO, endometriózis, pajzsmirigy, mellékvese stb.
• Természetes endokrinológia (tudományosan és megfelelő diagnosztikai módszerekkel alátámasztva): domináns hormontermelő szerv meghatározása és célzott támogatása; női és férfi hormonegyensúly tanácsadás és kiegészítő terápia
• Emésztőrendszeri regeneráció, gyulladások csökkentése, emésztési panaszok kezelése, ételintolerancia tanácsadás stb.
• Speciális, személyre szabott és célirányos laborvizsgálatok közvetítése és szakmai kiértékelése (meddőség, szív- és érrendszeri kockázatfeltárás, autoimmun-folyamatok, bélflóra-státusz, ételérzékenységek, koleszterin-anyagcsere, metabolikus szindróma, zsírsav-profil, komplex hormonrendszer vizsgálat, tápanyag-szintek meghatározása, rákmegelőzés, szerves sav profilok, anti-aging stb.)
• Átfogó funkcionális állapotfelmérés, ok-okozati tanácsadás

Javaslataink és módszereink a fentieknek megfelelően erősen individualizáltak és Ügyfeleink egyéni sajátosságait mindig figyelembe vesszük.

Éva konzultációi során arra fog törekedni, hogy érthetően átadjon minden fontos információt, elmagyarázza az összefüggések rendszerét és együtt értelmezzék a kapott eredményeket. Mindezek által a kapcsolódó tanácsadás célja, hogy elősegítsük az optimális életfunkciók kialakulását és megtartását, illetve megelőzzük, vagy adott esetben visszafordítsuk a megbetegedéseket és ezáltal elérjük az életminőség komplex javulását.

Bartha Ákos szakmai csapatának tagja, Király Éva, a Te hormonegyensúly-tanácsadód!


Hogyan veheted igénybe a hormonegyensúly-tanácsadást?

 1. Az oldal tetejére gördítve válaszd ki a számodra megfelelő konzultációs módszert: telefon, e-mail, vagy skype. (Megjegyzés: ez a funkció jelenleg technikai problémák miatt nem elérhető, kérjük, megjegyzés rovatban jelezd rendelésed során!)
 2. Tedd kosárba és adataid megadásával véglegesítsd a rendelést.
 3. A rendelésről kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt (ha nem kapod meg, nézd meg a spam mappádat is), ebben találsz majd egy linket.
 4. A linkre kattintva egy kérdőívet találsz, ez adja majd a támpontot Évának a tanácsadás megkezdéséhez. Töltsd ki a kérdőívet, a válaszaid közvetlenül Évához érkeznek meg. Az e-mailben küldünk egy Étkezési Naplót is, azt töltsd le és kezdd el kitölteni a benne írt útmutatónak megfelelően.
 5. A kérdőív kitöltése után Éva e-mailben ajánl Neked egy időpontot az 1. tanácsadói konzultációra.
 6. Készítsd elő leleteidet (fél évnél nem régebbi, háziorvos által kiírt vérvétel eredményei és minden egyéb, a konkrét problémádhoz kapcsolódó, friss orvosi lelet) és küldd el ezeket válaszul Évának a kapcsolatfelvétel során.

Mit tartalmaz a tanácsadás ára?

 • Telefonos tanácsadás esetén 1 óra telefonbeszélgetést – a hívást a vásárló kezdeményezi az előre egyeztetett időpontban.
 • Skype tanácsadás esetén 1 óra videótelefonos konzultációt a Skype alkalmazáson keresztül, az előre egyeztetett időpontban.
 • E-mail tanácsadás esetén a kérdőív eredményei alapján Éva kezdeményez egy e-mail választ tanácsokkal, adott esetben további kérdésekkel, majd az erre érkező válaszra ír még egy tájékoztató e-mailt.

Hozzászólások

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.