FertiMAX csomag férfiaknak

Termékkép
  • Komplex csomag a spermiumszám növelésének és a spermium-minőség javításának támogatására
  • A csomagban található termékek összértéke 16 965 Ft, ám a kedvezményes csomagár ehelyett állandóan 14 990 Ft.
  • ProCreation férfiaknak termékenységtámogató kapszula 40 összetevővel
  • Astaxanthin: erős antioxidáns, kutatások szerint a motilitást javítja
  • Koenzim Q10: több kutatás igazolta pozitív hatását a spermiumszámra.
  • Tudományos eredmények alapján kialakított összetétel
  • 1 havi adag 12% kedvezménnyel (-1975 Ft)
  • INGYENES KISZÁLLÍTÁS már egy csomag esetén is!
Normál ár: 16965 Ft
Kedvezményes ár: 14990 Ft
A te megtakarításod:-1975 Ft (12%)
Kosárba teszem

Komplex termékenységi csomag férfiak számára a spermiumszám növelésére és a spermium minőségének javítására.

Okok a férfi terméketlenség hátterében – ismerd meg, hogy meg tudd oldani

Habár sokkal többet lehet hallani a női meddőségről, a valóságban a meddőség ugyanolyan arányban érinti a férfiakat és nőket. Az esetek közel felénél tehát a párok férfi tagját érinti termékenységi probléma.

Egy 2012-es kutatás megdöbbentő adatokat közölt: 4-ből mindössze 1 férfi esetében nevezhető a spermaminőség optimálisnak.1 Egyes becslések szerint a spermiumszám napjainkra világszinten 50%-kal csökkent az 1930-as évek óta. 2

A férfi terméketlenség az esetek több mint 90%-ában az alacsony spermiumszámra, a gyenge spermaminőségre vagy a spermiumok csökkent mozgékonyságára vezethető vissza. Sajnos elmondhatjuk, hogy bőséges tudományos bizonyíték áll rendelkezésre arról, hogy a helytelen életmód (pl. dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás, egészségtelen táplálkozás)3, tartós gyógyszerhasználat és környezeti tényezők (pl. környezetszennyezés, vegyi anyagok) rontják a spermium sejtek mozgását, morfológiáját (alakját) és a petesejttel való egyesülés képességét.

Hogyan segít a FertiMAX csomag a spermiumok mennyiségének és motilitásának javításában?

A FertiMAX csomag három termék egyedülálló kombinációjával segíti a férfiak szervezetét a jobb termékenység elérésében. Rendkívül komplex, sokoldalú támogatást nyújt – teljesen természetes úton!

Az elmúlt évtizedek klinikai kutatásai megerősítették, hogy a spermaminőség gyengülésében az oxidatív stressz fontos szerepet játszik – az esetek akár 80%-ában állhat a férfi terméketlenség hátterében.4 Ebből következően az olyan természetes antioxidánsok, mint például a C-vitamin, az E-vitamin, a koenzim Q10 vagy a mangán, nagymértékben hozzájárulhatnak a férfi termékenység fokozásához, használatuktól javulhat a spermiumok koncentrációja, életképessége, kinézete és mozgékonysága. 5-6

Egyszerre történő használatra kifejlesztve, ez a 3 termékből álló csomag az összetevők széles spektrumát biztosítja – vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és aminosavak – melyek tudományosan bizonyított pozitív hatással bírnak a férfi termékenységre.

Mit tartalmaz a FertiMAX termékenységtámogató csomag férfiaknak?

PROCREATION FÉRFIAKNAK:

A ProCreation férfiaknak egy amerikai fejlesztésű és gyártmányú termék, több mint 40 speciális összetevőt (!) tartalmaz, mellyel az egyik legkomplexebb termék a férfi termékenység-támogató termékek piacán.

Komponensei a férfi szervezet reproduktív funkcióit támogatják úgy, hogy vitamin-, ásványi anyag-tartalma minden olyan összetevőt biztosítson a férfi szervezet számára mely az egészséges spermaszámhoz, valamint spermaaktivitáshoz és a sikeres fogantatáshoz szükséges, valamint számos, több ezer éve ismert és alkalmazott gyógynövény speciális kombinációját vonultatja fel.

Megvannak benne mindazok az alapok, amelyek az egészséges, ép, gyors spermiumok képződéséhez szükségesek, úgy, mint: C-vitamin, D3-vitamin,7 E-vitamin, B-vitaminok, cink, szelén, réz, stb.

Emellett azonban a férfi hormonháztartás normalizálását, libidót, termékenységet természetesen támogató összetevőket is tartalmaz, méghozzá a Ferti-Forté Komplex formájában. Ennek a komplex rendszernek az összetevői szinergikusan erősítik egymás támogató hatását. 23-féle természetes hatóanyagot egyesít, többek között almapektin, bromelain, spirulina,8 maca gyökér9 és koreai ginzeng 10 is található benne.

Kattints ide és ismerd meg részletesen a ProCreation férfiaknak összetevőit, és hogy miként támogatják a megtermékenyülést »

ASTAXANTHIN EXTRA TERMÉSZETES E-VITAMINNAL

Az astaxanthin egy zsírban oldódó, biológiailag aktív vegyület, amit a Haematococcus pluvialis nevű mikroalga termel. A természet egyik legerősebb antioxidánsa: 10-szer erősebb, mint a béta-karotin, és 6000-szer erősebb, mint a C-vitamin.

A meddőként diagnosztizált férfiak ondójában az esetek közel felében magas a szabad gyökök szintje,11 mely az oxidációs stressz fő forrása. Az oxidációs stressz és a gyulladás csökkentésének eredményeképpen elmondható, hogy az Astaxanthin szedése pozitív hatással van az egészségre, többek között a férfi termékenységre is.

Egy 2005-ben publikált randomizált, kettős-vak, placebó-kontrollált vizsgálat részeként 30 terméketlen férfi kapott astaxanthint vagy placebót, három hónapig. A kutatás végére a sperma motilitás (mozgási képesség) szignifikáns módon javult és az ondóban található szabad gyökök mennyisége csökkent az astaxanthint szedő férfiaknál. A legkiemelkedőbb eredmény, hogy az astaxanthin csoportban 54,5%-os volt a terhességi arány, míg a placebót szedőknél csak 10,5%.

2013-ban tudósok egy csoportja kimutatta, hogy az astaxanthin képes lehet megvédeni a spermium sejteket az úgynevezett reaktív oxigén szabadgyökök (ROS) belső termelése ellen. Ez a kutatás megerősítette, hogy az astaxanthin erős antioxidáns tulajdonsága segíthet a rendkívül sérülékeny hímivarsejteket megóvni a káros oxidatív hatásoktól, illetve javítani a sperma minőségén és mennyiségén.13

A termék természetes E-vitamint is tartalmaz. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

KOENZIM Q10:

A koenzim Q10 (CoQ10) egy zsírban oldódó antioxidáns, ami nélkülözhetetlen sejtjeink energiaellátásához. Ez az anyag minden egyes sejtünkben jelen van, megtalálható az ondóban és az ondóplazmában is. Több kutatás igazolta, hogy a Q10 szint és a spermiumszám szorosan összefügg egymással. Egy randomizált, kettős-vak, placebó-kontrollált vizsgálatban terméketlen férfiak 6 hónapon át szedtek koenzim Q10-et. Az orvosok a kutatási időszak elején és végén is elvégeztek egy spermavizsgálatot. Az eredmények alapján a koenzim Q10 fogyasztása megnövelte a CoQ10 szintet az ondóban és a spermiumsejtekben, ami szignifikánsan növelte a spermiumok motilitását.

Egy másik, 2009-es tanulmányban 212 meddő (oligoasthenoteratospermia-val diagnosztizált) férfinak adtak koenzim Q10-et vagy placebót 26 héten át. Az eredmények szerint a Q10-kezelés hatására jelentősen javult a spermiumszám és a motilitás. Emellett javult a spermatogenezis (spermaképződés) és még 30 héttel a kutatás lezárása után is jobbak voltak a spermiumszám, motilitás és morfológia eredmények a Q10-et szedő férfiaknál, mint a placebó csoportban.15 A kutatást 2012-ben megismételték (összesen 228 férfi részvételével) és hasonló eredményeket kaptak: a Q10 szedése több paramétert is javított, többek között a spermiumszámot, a sperma motilitást és a sperma morfológiáját. 16

 

ÖSSZEFOGLALÓ

Bizonyított, többszörösen alátámasztott kutatások tömegét elemeztük azért, hogy a lehető legtökéletesebb csomagot állítsuk össze mindazok számára, akik spermaleleteik eredményén természetes módszerekkel kívánnak javítani. A csomag ajánlott azoknak is, akik még csak most vágnak bele a családtervezésbe, kiválóan alkalmas a férfi termékenység általános támogatása mellett az erőnlét, immunrendszer, szív-és érrendszer támogatására is.

 

Egyéb tudnivalók

Szedési útmutató:

Reggeli előtt: 2 db ProCreation férfiaknak kapszula, 1 db Koenzim-Q10 kapszula bő folyadékkal
Ebéd előtt: 1 db Astaxanthin kapszula

Hatóanyag-táblázatok

Netamin Q10-koenzim kapszula (30 db-os kiszerelés):

HatóanyagA napi adag tartalmaz
(1 db lágyzselatin kapszula)
NRV%
Koenzim-Q10100 mg-

Netamin Astaxanthin természetes E-vitaminnal (30 db-os kiszerelés):

HatóanyagA napi adag tartalmaz
(1 db lágyzselatin kapszula)
NRV%
Természetes astaxanthin
(Algastin® Astaxanthin Oleoresin Haematococcus pluvialis alga kivonatából)
4 mg-
Természetes E-vitamin
(d-alfa-tokoferol)
15 mg125%

ProCreation férfiaknak (60 db-os kiszerelés):

ÖsszetevőHatóanyag-tartalom a napi adagban
(2 kapszula tartalma)
E-vitamin124 mg
C-vitamin60 mg
Cink25 mg
B1-vitamin (Tiamin)20 mg
B2-vitamin (Riboflavin)
20 mg
B3-vitamin (Niacin)
20 mg
B6-vitamin
20 mg
B5-vitamin (Pantoténsav)
10 mg
Vas5 mg
Mangán5 mg
A-vitamin3000 mcg
Réz2 mg
Folsav400 mcg
Króm120 mcg
Szelén100 mcg
K-vitamin100 mcg
B12-vitamin20 mcg
D-vitamin10 mcg
L-arginin100 mg
L-karnitin50 mg
L-taurin50 mg
Osztriga-kivonat
50 mg
Kurkuma-kivonat( 95% standardizált kivonat)50 mg
GYÓGYNÖVÉNY KOMPLEX
(acerola meggy por, maca gyökér por, almapektin, chlorella por, csipkebogyó por, vízitorma levél por, fokhagyma por, fekete ribizli por, bromelain, tengeri moszat por, papaya gyümölcs por, petrezselyem levél por, spenót levél por, spirulina por, panax ginzeng gyökér por, sárgarépa por)
25 mg

 

Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: gyógyszerek rendszeres szedése esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét a termék szedéséről!

 


Hivatkozások:

1 Jorgensen N, Joensen UN, Jensen TK, et al. Human semen quality in the new millennium: a prospective cross-sectional population-based study of 4867 men. BMJ Open. 2012;2(4).
2 Merzenich H, Zeeb H, Blettner M. Decreasing sperm quality: a global problem? BMC Public Health. 2010;10:24.
3 Szostak-Węgierek D, Nutrition and fertility. Med Wieku Rozwoj. 2011; 15(4):431-36.
4 Showell MG et al. Antioxidants for male subfertility. Cochrane Database of Systematic Reviews 2014, Issue 12.
5 JC Kefer et al. Role of antioxidants in the treatment of male infertility. Int J Urol 16 (5), 449-457. 2009 Apr 06.
Agarwal A, Sekhon LH. The role of antioxidant therapy in the treatment of male infertility. Hum Fertil (Camb). 2010 Dec;13(4):217-25.
6 Walczak-Jedrzejowska et al. The role of oxidative stress and antioxidants in male fertility. Cent European J Urol. 2013; 66(1): 60–67.
7 Tartagni, M. et al. Males with low serum levels of vitamin D have lower pregnancy rates when ovulation induction and timed intercourse are used as a treatment for infertile couples: results from a pilot study. Reproductive Biology and Endocrinology, 2015.
8 (Verzeletti F.B. et al. Evaluation of sperm quality in adults after use spirulina platensis and resveratrol. Jornal Brasileiro de Reproducao Assistida 16(5):271-277. September 2012.
9 Gonzales et al. Lepidium meyenii (Maca) improved semen parameters in adult men. Asian J Androl. 2001 Dec;3(4):301-3.
10 Park HJ, et al. Effects of Korean red ginseng on semen parameters in male infertility patients: A randomized, placebo-controlled, double-blind clinical study. Chin J Integr Med. 2016 Jul;22(7):490-5.
11 http://natural-fertility-info.com/astaxanthin-for-sperm-health.html
12 Comhaire FH, El Garem Y, Mahmoud A, Eertmans F, Schoonjans F. Combined conventional/antioxidant “Astaxanthin” treatment for male infertility: a double blind, randomized trial. Asian J Androl. 2005;7:257–62.
13 Dona G et al., Effect of astaxanthin on human sperm capacitation. Mar Drugs. 2013; 11(6): 1909-19.
14 Balercia et al. Coenzyme Q10 treatment in infertile men with idiopathic asthenozoospermia: a placebo-controlled, double-blind randomized trial. Fertil Steril. 2009 May;91(5):1785-92.
15 Safarinejad MR. Efficacy of coenzyme Q10 on semen parameters, sperm function and reproductive hormones in infertile men. J Urol. 2009 Jul;182(1):237-48.
16 Safarinejad et al. Effects of the reduced form of coenzyme Q10 (ubiquinol) on semen parameters in men with idiopathic infertility: a double-blind, placebo controlled, randomized study. J Urol. 2012 Aug;188(2):526-31.

Hozzászólások