Barátcserje kapszula 2+1 akció

Termékkép
 • 2-t fizet 3-at kap akció, ingyenes kiszállítással!
 • Gyógynövény a menstruációs ciklus zavaraira
 • A sikeres fogantatás kulcsa: a rendezett menstruáció és a hormonegyensúly
 • A barátcserje hatóanyagai révén segíthet a menstruációs ciklus és a peteérés normalizálásában
 • Szakértők a barátcserjét a prolaktin-szintre gyakorolt hatása miatt javasolják fogantatási nehézségek esetén
 • Segíthet csökkenteni a premenstruációs tüneteket és fenntartani a jó közérzetet a menstruáció előtt és közben
 • 1 doboz = 60 kapszula
 • 100% növényi termék ellenőrzött forrásból, GMP-minősítésű gyártóhelyen készült
Normál ár: 8970 Ft
Kedvezményes ár: 5980 Ft
A te megtakarításod:-2990 Ft (33%)
Kosárba teszem

Mi az a barátcserje?

A barátcserje (angol nevén chasteberry) egy lilás színű virágzattal rendelkező növény, amelyet évszázadok óta alkalmaznak a hormonháztartással kapcsolatos nőgyógyászati panaszok kezelésére. Kellemes illatú, borsszemnyi nagyságú termései vannak, ezekből készülnek a barátcserje-kivonatok.

Mi a köze a menstruációhoz?

A menstruációs zavarok és a teherbeesés elmaradása mögött gyakran hormonális zavarok, a prolaktin szintjének megemelkedése, vagy túl alacsony progeszteron-szint áll.

A prolaktint az agyalapi mirigy termeli és több nemi hormonnal együtt vesz részt számos folyamatban, így többek között a szoptatás során serkenti a tejelválasztást. Ha azonban szoptatás nélkül is magas a prolaktin-szint, annak olyan következményei lehetnek, mint:

 • fájdalmas menstruáció
 • premenstruális tünetek kialakulása
 • átmeneti meddőség
 • hajhullás
 • alvászavarok
 • ingerültség, feszültség
 • libidócsökkenés

A barátcserje az agyalapi mirigy természetes folyamatainak rendezésében segít, vizsgálatok bizonyították, hogy képes csökkenteni a megemelkedett prolaktin-szintet. 1-2

A kutatások azt mutatják, hogy ez az általános hormon-egyensúlyozó tulajdonsága az esetlegesen alacsony progeszteron-szintet normalizálásban is segíthet. 3-4 Az alacsony progeszteron szintén okozhat premenstruációs tüneteket és fogantatási nehézségeket.

Kik számára hasznos gyógynövény a barátcserje?

Menstruációs problémákkal küzdőknek

Úgy, mint…:

kiszámíthatatlan, ingadozó a ciklus (ciklushossz és a menstruáció időtartama)

– premenstruális tünetek ( a menstruáció előtt jelentkező alhasi görcsök, feszülő mellek, túlzott érzékenység, indokolatlan sírás, lehangoltság, rossz kedv, fáradtság, gyengeség)

– menstruáció alatti hangulatingadozás és fájdalmak (has, mellek, ízületek)

Babát tervező hölgyeknek

A kiegyensúlyozott, kiszámítható menstruáció és így a peteérés, a normális prolaktin-szint mind elengedhetetlen feltétele annak, hogy megfoganhasson a várva gyermek, ezért a barátcserje különösen népszerű azon hölgyek körében, akik gyermeket terveznek.

Tudnivalók a Netamin Barátcserje kapszuláról

 

100 % növényi termék

Növényi cellulózból, természetes eljárással készült kapszula tartalmazza a tiszta gyógynövényport. Nincs benne semmilyen állati eredetű összetevő, ezért a vegetáriánus, vagy vegán étrendet követők is fogyaszthatják.

Finomra őrölt növényi por a megfelelő felszívódásért

A kapszulában a barátcserje gyógynövény szárított, porított változata található, ezért sokkal koncentráltabban tartalmazza a szükséges hatóanyagokat, mint a friss növény.

A porítás másik előnye a kiváló felszívódás. A hatóanyagok jó felszívódásához fontos, hogy minél jobban porrá legyen őrölve egy gyógynövény. Ahogy étkezéskor az alapos rágás segít abban, hogy minden tápanyag optimálisan szívódhasson fel, úgy a finomra őrölt por is garantálja, hogy a barátcserje-hatóanyagok felszívódása nagyobb felületen, és maximális hatékonysággal történjen.

Tökéletes tisztaságú alapanyag

A Netamin Barátcserje kapszula alapanyaga színtiszta gyógynövénypor, amelyet laboratóriumi tesztekkel vizsgáltatott meg az Organikus Egészség Egyesület. Miért fontos ez? Nem mindegy, hogy az alapanyag egy szennyezett környezetből, pl. légszennyezés által terhelt területről származik, vagy tiszta forrásból. A szennyezéseket ugyanis a növény magába szívja. A laborvizsgálat egyértelműen látszik, hogy a Netamin Barátcserjéhez használt alapanyag tiszta forrásból származik, nehézfémektől, baktériumoktól mentes. A laborvizsgálat eredményei a képre kattintva láthatóak.

Gyógyszer-tisztaságú körülmények között készítve

A Netamin Barátcserje kapszula rendkívül szigorú minőség-ellenőrzés mellett, úgynevezett GMP minősítésű gyártóhelyen készül (noha ez étrend-kiegészítők és kapszulázott élelmiszerek esetén nem előírás, számunkra mégis alapvető).

A GMP minősítés (jelentése Good Manufacturing Practice, azaz jó gyártási gyakorlat) feltétele egy állandó kontroll, többek között mikrobiológiai vizsgálatokkal, vagyis minden felhasznált alapanyag tisztaságát folyamatosan, komoly vizsgálatokkal ellenőrzik.

Ez a termék kapszulázott funkcionális élelmiszer. Ez mit jelent? Mivel ez a termék koncentrátumot és ún. standardizált kivonatot nem tartalmaz, a vonatkozó jogszabályok és az OGYÉI állásfoglalása szerint nem kap notifikációs számot. A termék megfelelőségének ellenőrzése ilyen esetben a NÉBIH hatáskörébe tartozik. A nálunk vásárolható termékek mindegyike minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készül a Te egészségedért.


Szedés:

Napi 2 kapszula, lehetőleg közvetlenül étkezés előtt, egészben lenyelve, bő folyadékkal. 2 hónap után csökkentsd az adagot napi 1 kapszulára, majd tarts 2-3 hónap szünetet a szedésében.

Amint biztos vagy a terhességben, nem kell folytatnod a szedését, ha csak kezelőorvosod mást nem javasol a konzultáció során.

Hatóanyag:

400 mg barátcserje por/kapszula

1 doboz = 60 db kapszula

Minőségét megőrzi: 2021/12/24

 


Hivatkozások:
1 http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_library/Herbal_-_HMPC_assessment_report/2010/01/WC500069986.pdf
2 https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/vitex-agnus-castus
3 van Die MD, Burger HG, Teede HJ, Bone KM.: Vitex agnus-castus extracts for female reproductive disorders: a systematic review of clinical trials., Planta Med. 2013 May;79(7):562-75. doi: 10.1055/s-0032-1327831. Epub 2012 Nov 7.
4 https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/vitex-agnus-castus


TERMÉKAJÁNLÓ


Harmonikus ciklus csomag NőknekHarmonikus ciklus csomag Nőknek – 3 havi adag!

3 db Netamin Barátcserje és egy 90 szemes Netamin D-vitamin SZUPER kiszerelés, a menstruációs ciklusod harmonizálásáért!
3 havi adag egy csomagban, hogy rögtön egy teljes kúrát végig tudj csinálni, jóval kedvezőbb áron!

IDE KATTINTVA TUDOD MEGRENDELNI A KOMPLEX CSOMAGOT>>

ProCreation nőknek

Termékenység természetesen, nőknek! Gyógynövény-kivonatok, vitaminok és ásványi anyagok, több mint 30 speciális összetevő az egészséges peteéréshez és a sikeres megtermékenyüléshez!
Komplex termék, a női szervezet reprodukciós funkcióinak támogatására.

TUDJ MEG MINDENT A NŐI TERMÉKENYSÉG VITAMINJÁRÓL ITT>>

Hozzászólások