Szállítási feltételek

5000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk!


Termékeink átvételére többfajta fizetési és szállítási mód választható:

Futárszolgálat utánvét:

A www.babalesz.hu oldalon megrendelt termékeket a Natural Fit Life Kft. (továbbiakban Kft) megbízott partnere, a GLS Hungary Kft. (továbbiakban GLS) szállítja házhoz Magyarország egész területén. A kiszállítási díj 5000 Ft alatti vásárlás esetén 1490 Ft, 5000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES.

A megrendelt terméket a GLS 3 munkanapon belül megkísérli házhoz szállítani a megadott szállítási címre. A 3 munkanapon belüli szállítási határidő csak akkor érvényes, ha a megrendelő elérhető az általa megadott szállítási címen a szállítás napján.

A szállítási díj két kézbesítési kísérletet tesz lehetővé, amennyiben az első kézbesítés nem volt sikeres, a GLS futár írásos értesítőt hagy a címzettnél. Ha a címzett nem jelentkezik a GLS futárszolgálatnál, a futárszolgálat 5 napon belül még kétszer megkíséreli a csomag kikézbesítését. Ha egyik alkalommal sem sikerült a kézbesítés, akkor visszaszállítja a csomagot a  Natural Fit Life Kft.-nek. Ebben az esetben ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

Postai utánvét:

A www.babalesz.hu oldalon megrendelt termékeket a Magyar Posta kézbesíti a rendelés leadását követő 5 munkanapon belül. A postai szállítás díja 5000 Ft alatti vásárlás esetén 1290 Ft,  5000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES. Amennyiben Ön nem tartózkodik a megadott szállítási címen a kézbesítés időpontjában, a postás értesítést hagy a csomagról, amit az értesítőn megjelölt postahivatalban tud átvenni.

Személyes átvétel telephelyünkön:

Megrendelt csomagját személyesen is átveheti budapesti telephelyünkön. Címünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 130. Bay Üzleti és Innovációs Park, földszint 4-es ajtó (a bejárat után jobbra kanyarodva).
Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig 8.30 – 17.00. (a téli időszakban péntekenként 16:00-ig).

Személyes átvétel esetén háromféle módon tud fizetni:

1. Az online megrendelés közben bankkártyával előre kifizeti a megrendelt termékek árát.

2. Az online megrendelést követően átutalással előre kifizeti a megrendelt termékek árát.

2. A telephelyünkön a termék konkrét adás-vétele közben készpénzzel fizet.

Bankkártyás fizetés:

Bankkártyás fizetés esetén a Kft. ellenőrzi a vásárolt termékek ellenértékének a beérkezését és csak a pontos összeg beérkezése után kezdi meg a megrendelt termékek csomagolását és azok átadását GLS vagy a Magyar Posta részére, illetve készíti elő a telephelyen való átvételre. A Kft. az összeg beérkezését követően e-mailben értesíti a megrendelőt az online bankkártyás fizetés sikerességéről és az átvétel részleteiről.

Általános rendelkezések:

A Kft. a megrendelést követően a megadott e-mail címre visszaigazolja a megrendelést.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy amennyiben a megrendelését a Kft. készlethiány vagy egyéb ok miatt nem tudja 3-5 munkanapon belül teljesíteni, erről tájékoztatja a Megrendelőt.

A Megrendelő az átvétel időpontjáig bármikor jogosult a megrendelését visszavonni.