>>>> NEKED IS VAN EGY SIKERTÖRTÉNETED?<<<<

OSZD MEG VELÜNK ÉS KÜLDÜNK EGY AJÁNDÉKOT!

Katt ide, és az űrlapon keresztül írd meg nekünk, melyik Babalesz termék vált be nálatok és hogyan!
>>>> MEGOSZTOM A SIKERTÖRTÉNETEM!

Nagyon örülök hogy megtaláltam ezt az oldalt! Nagyon jó hasznos tanácsokat adtok. És mióta a PCO vitamincsomagot szedem 3-4 hónapja kiegyensúlyozott a közérzetem és a ciklusom is beállt. Reménykedem hogy a kis csoda hozzánk is beköszönt. Egyet mondhatok: KÖSZÖNÖM!!!!

Anita, Szigetszentmiklós

Férjem szedte a ProCreation férfi terméket, javult tőle a laboreredménye, és nem mellesleg a közérzete is.

Csilla, Debrecen

A netamin barátcserje kapszulát két hónapja kezdtem el szedni. Meg vagyok elégedve az eredménnyel, a ciklusaim rendeződnek, további két hónapot még biztosan fogom szedni. Örülök, hogy természetes hatóanyagról van szó, s nem gyógyszeres hormonkezelesről.

Anna, Budapest

A barátcserjét nőgyógyászom ajánlotta először a "hormonzavarok" kezelésére. Szeretem, hogy természetes anyag, nem gyógyszer.

Timi, Kecskemét

2012. január 13-án (pénteken) pozitív lett a tesztem!

Anna, Szolnok

Maximálisan elégedett vagyok, és nagyon hálás. Nem teljes 2 havi adag ProCreation Nőknek beszedése után végre teherbe tudtam esni, és szépen fejlődik a pici baba a pocakomban. :) Köszönöm, és nagyon hálás vagyok Önöknek.

Krisztina

A Procreation szedése óta sokkal jobb lett a közérzetem. Rendszeresen járok vérvételre és a D vitamin szintem és a Magnézium szintem végre helyre állt és nem tudom, hogy ennek hála-e, de a koleszterin szintem is csökkent.

Petra

A Progesta-Care krémet a megfelelő progeszteron szint biztosítához rendeltem, és elégedett voltam vele. A krém sokat segített az annak hiányából fakadó tünetek orvoslásában: érezhető hatással volt a hangulatomra, a fáradékonyságra és a ciklusnál jelentkező PMS enyhítésében, a ciklusok könnyedebbek és egészségesebbek lettek. Nem utolsósorban természetes alapanyagokból tevődik össze, ami szintén fontos szempont volt.

Veronika

A barátcserje fogyasztása után sokkal enyhébb lett a menstruációs görcs, szinte alig érzem már és a ciklusom sokkal kiegyensúlyozottabb.

Bea