gyermek-áldás

Gyermek-áldás

A gyermek – áldás. Különleges kiváltság, hogy egy életet hozhatunk a világra, és hatalmas felelősség, hogy viselkedésünkkel nagyban befolyásoljuk jövőbeni boldogságát. Ezért oldalunkon nem szívesen használunk (legfeljebb a jobb közérthetőség kedvéért) olyan kifejezéseket, mint a „teherbe esni” vagy „terhesség”, mert a mi szemléletünk szerint a gyermek távolról sem „teher”. Egy gyermek születése – hogy két ember szeretetkapcsolatából egy harmadik, a kettőt egyesítő, mégis teljesen új ember születik – az egyik legnagyobb csoda a világon, mely csodálatos mivoltáról hajlandóak vagyunk megfeledkezni csak azért, mert gyakorta találkozunk vele. Pedig minden gyermek születése – egy új világ születése.

Tények, tendenciák

Szomorú tény, hogy a nyugati civilizációban a férfiak egyik fő termékenységi mutatója, a spermaszám a teljes népességen belül folyamatosan csökken. A nyugati világban a nők 10%-ának nem sikerül a megtermékenyülés, és ez az arány folyamatosan növekszik. Mindehhez hozzájárul, hogy egyre több párnak okoz nehézséget a fogamzás. Tanulmányok bizonyítják, hogy a meddőség, azaz a megtermékenyülés sikertelenségének 40%-ban a nők, 40%-ban a férfiak, 20%-ban mindkettő kombinációja az okozója.

Ismerd meg a ProCreation férfi és női termékenység támogató kapszuláinkat »
Sikeres babaprojekt-történetek ProCreation-nel »

Mi lehet ennek az oka?

Ennek okát főképp a természetes életmódtól, táplálkozástól egyre inkább elszakadt életvitelben látjuk. Napjaink felgyorsult világában az emberi szervezetnek számos olyan kihívásnak kell megfelelnie, melyek 50 évvel ezelőtt teljesen ismeretlenek voltak. A következményeket a közegészségügyi helyzetben is láthatjuk: számos olyan betegség lett mára általánossá, melyek régen ismeretlenek voltak. És ha szervezet számos egészséges funkciója sérül a különböző negatív hatások miatt, a reproduktív funkciók is sérülnek.

A beágyazódás, azaz sikeres fogantatás tervezéséhez használd peteérés kalkulátorunkat »

Mit tudsz Te tenni a sikeres fogantatás érdekében?

Meggyőződésünk, hogy az emberi szervezet a világ egyik legcsodálatosabb alkotása, amely megfelelően működik, amennyiben ehhez minden szükséges feltételt biztosítunk számára. Bizonyított tény, hogy napjaink betegségeinek túlnyomó többsége nem alakulhatna ki, ha szervezetünknek biztosítanánk azokat az alkotóelemeket, melyekkel normálisan funkcionál (tápanyagok, vitaminok, nyomelemek) illetve alapvető életmód-vezetési szabályokat betartunk (lásd INGYENESEN letölthető életmódprogramunkat).

Amennyiben bármi egészségügyi probléma áll elő az életünkben, sokszor a kialakulásában szerepet játszó életmódból fakadó probléma kiküszöbölése (pl. stressz), a táplálkozásból fakadó makronutriens pótlása már önmagában gyógyuláshoz vezet. A terméketlenség problémája sem különbözik ettől. A termékenyülési problémák nagyon sokszor a nem megfelelő tápanyagbevitelből fakadnak. Amint a későbbiekben részletesen olvasható, nagyon sok olyan vitamin és ásványi anyag van, amely a hétköznapi táplálkozás során általában nem megfelelő mennyiségben kerül a szervezetbe, így hiányuk széles körben okozhat termékenységi problémákat – mely problémák a szóban forgó összetevők pótlásával megszüntethetőek.

Milyen készítmények lehetnek a segítségedre?

par2

Amennyiben olyan egészségügyi problémáról beszélünk, amely megoldása nem csupán a hiánybetegség kiküszöbölésében rejlik, meglátásunk szerint a gyógyszerek és egyéb mesterséges beavatkozások előtt először a természet bölcsességéhez kell nyúlnunk – a gyógynövényekhez. Számos olyan gyógynövény létezik, melyeket több ezer éve alkalmaznak különböző kultúrák a termékenység fokozására – bizonyítottan hatékonyan. Ezen növények teljes, roppant összetett hatásmechanizmusai a tudomány számára máig nem ismertek pontosan, az azonban ismert, hogy megfelelő alkalmazásuk mellékhatás-mentesen, nagyon eredményesen gyógyíthatja a terméketlenséget. Alkalmazásuk mégis azért korlátozottan elterjedt csak, mert egy több ezer éves gyógytermékre nem lehetséges kizárólagosság megszerzése (szabadalom) a gyógyszergyárak számára, ezért ők a szintetikus, sokszor kevésbé hatékony, ámde veszélyesebb gyógyszerek forgalmazásában érdekeltek anyagilag. Ez nem azt jelenti, hogy minden gyógyszer elvetendő, mert az orvostudomány számos nagy vívmánnyal rendelkezik a termékenység helyreállításának területén is, de tisztában kell lennünk azzal, hogy az iparág által közvetített információk érdekekből fakadnak.

Mik legyenek tehát az első lépések?

A mi javaslatunk az, hogy először az életmódban és a táplálkozásban kell feltérképezni, hogy mik azok a tényezők, melyek termékenységi problémákhoz vezethetnek, és a hiányos vitamin- és/vagy ásványi anyag bevitelt pótolni, az életmódbeli problémákat javítani kell. Mindemellett a természet bölcsességét kiaknázva alkalmazzunk több ezer éves múltra visszatekintő gyógynövényeket. Amennyiben ezen módszerek nem hozzák meg a várt eredményt, utána forduljunk szakorvoshoz.

A babalesz.hu csapata azért dolgozik, hogy a termékenységi problémádban a lehető legtöbb természetes támogatást nyújtsa életmódbeli- és táplálkozási tanácsok, valamint étrend-kiegészítő vitaminok, ásványi anyagok és gyógynövények biztosítása terén.

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.