Koronavírus közlemény

A babalesz.hu csapatának nyilatkozata 7 pontban a koronavírussal kapcsolatban

  1. Ezekben a kritikus időkben minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ahogy csak tudjuk, szolgáljuk minden hozzánk forduló egészségét.
  2. A Babalesz.hu csapat egészséges, gyakorlatban éli az egészséges életmódot és fogyasztja az általunk forgalmazott termékeket.
  3. Működésünk során komoly higiéniai szabályokat vezettünk be az eddigiek mellett. Termékeink eddig is GMP előírásoknak megfelelő gyártóhelyen készültek (GMP – Good Manufacturing Practice, gyógyszergyártás-szintű minőségbiztosítási követelmény), biztonságosak, a munkavégzésünk helyét is folyamatosan fertőtlenítjük. Azon kollégáink esetén, ahol ez lehetséges volt, otthoni munkavégzést vezettünk be, a többieknél lecsökkentettük a szociális interakciót, amennyire csak lehet.
  4. A higiénia, egészségvédelem, immunerősítés témakörben hosszú évek óta számtalan szakmai cikket írtunk már.
  5. Termékellátás egyelőre zavartalan, mindent megteszünk, hogy így is maradjon. Ha termékhiány lép fel egyes termékekből, azt a babalesz.hu-n jelezzük és amennyiben lehetséges, ajánlunk helyettesítő terméket.
  6. Szívügyünknek tartjuk, hogy a koronavírussal szembeni küzdelem arcvonalában dolgozó egészségügyi személyzetet, orvosokat, nővéreket támogassuk, ezért amíg van immunitást támogató termékünk, abból ingyenesen felajánlunk ezeknek a kórházaknak.
  7. Az utolsó percig ki fogunk tartani abban, hogy a hozzánk fordulók egészségét, immunitását támogassuk. Tisztában vagyunk vele, hogy munkánkon emberi életek múlhatnak, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a feladatunkat a lehető legjobban ellássuk. Az emberi élet megóvása a legfontosabb, minden egyéb másodlagos.

Tetszett a cikk? Tudd meg elsőként, ha új bejegyzés kerül fel az oldalra!
Állítsd be cikk-értesítőt magadnak itt.

Hozzászólások