Koronavírus közlemény a szállítási feltételekről – FRISSÍTÉS

Frissítés: az alacsonyabb szállítási költséghatárokat és a személyes átvétel szünetelését meghosszabbítottuk április 9-ig.


Alacsonyabb az ingyenes kiszállítás határa március 22-ig!

A koronavírus-járvány harmadik hulláma alatt is számíthatsz a teljes Babalesz-csapatra! Az egészséges életmód támogatása ha lehet, most mindennél fontosabb és érezzük a felelősségünket ebben. Hétfőtől érvényes járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban a legfontosabb tudnivalók webáruházunkat illetően:

  • Március 8–22. között az ingyenes kiszállítás 8999 Ft-os értékhatárát 5999 Ft-ra csökkentjük. A GLS Futárszolgálat érintésmentes kiszállítást is biztosít, a FOXPOST automatákat folyamatosan fertőtlenítik. Minden szállítási módunk biztonságos, és természetesen mi magunk is a legszigorúbb higiéniai szabályok betartása mellett dolgozunk.
  • A személyes átvételi lehetőség központunkban március 22-ig szünetel. Bízunk benne, hogy szállítási díjaink módosításával továbbra is meg tudunk felelni azok igényeinek is, akik eddig ezt az átvételi módot részesítették előnyben.
  • A cél az, hogy ezekben a kritikus időkben is mindenkihez eljussanak a számára szükséges étrend-kiegészítők, de a lehető legbiztonságosabb módon.
  • Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy zökkenőmentes legyen ez a két hét, de sajnos elképzelhető, hogy a szokottnál kicsit lassabban, 2-6 munkanapon belül kapod meg csomagod. Megértésed kérjük és köszönjük előzetesen is!

Webáruházunk tehát „nyitva” van, számos kiszállítási mód közül választhatsz továbbra is!

Online tanácsadási szolgáltatásunk szintúgy továbbra is elérhető!

Számunkra az egészséged az első! Ne feledd, bármikor írhatsz válasz e-mailt is hírleveleinkre, ha kérdésed van! Az ügyfélszolgálat, a rendelések feldolgozása és a csomagfeladás továbbra is működik. Telefonon, e-mailben és facebookon is elérhetőek vagyunk. Kérdéseitekkel vagy rendeléssel kapcsolatban továbbra is rendelkezésetekre állunk.

Tetszett a cikk? Tudd meg elsőként, ha új bejegyzés kerül fel az oldalra!
Állítsd be cikk-értesítőt magadnak itt.

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.